Slik fjerner gamle keramiske gulvfliser

March 15

Slik fjerner gamle keramiske gulvfliser


Kjent for sin attraktivitet og holdbarhet, kommer keramiske fliser i en rekke farger og mønstre. Dessverre, smaker endre og med disse endringene kommer mye av grovarbeidet. Faktisk kan bare tanken på å fjerne gamle keramiske gulvfliser skremme deg. Selv om det kan virke som en kjedelig oppgave, og vite hvordan du skal begynne keramiske fliser fjerningen er halve kampen.

Bruksanvisning

1 Fjern den gamle keramiske fliser start på en av kantene. Det beste stedet å begynne er der de gamle keramiske fliser butts opp mot en annen type gulv, for eksempel et teppe eller tregulv. Chip bort på fugemasse rundt gamle keramiske fliser, ved hjelp av en metallsparkel og hammer. Sett sparkel på fuger og traff toppen av sparkel med hammeren. Jobb deg rundt den første flisen pegged for fjerning.

2 Sett bladet på sparkel under keramiske fliser etter å ha løsnet fugemasse. Press mot håndtaket på sparkel og pop ut den gamle keramiske fliser.

3 Chip fugemasse fra fliser og pop flisene ut, ved hjelp av sparkel, til du har fjernet alle de gamle flisene.

4 Støvsug området med en våt / tørr støvsuger for å fjerne eventuelle rester.

Hint

  • Hvis den gamle keramiske fliser har sement bord under, vil det også kreve fjerning. Gi sement bord noen slag med hammer. Fortsett hamring inntil sement bord sprekker og begynner å gå i oppløsning. Bruk en solid spade for å fjerne sementplater. Slip bladet av spade mellom sement bord og veden gulvet under. Press mot håndtaket og pop sement bord opp. Kast den sement bord og vakuum, ved hjelp av en våt / tørr vakuum.
  • Sjekk med ditt lokale township kontor eller avfall fjerning service om den beste måten å kvitte seg med den gamle keramiske fliser og sement bord.
  • Bruk vernebriller når chipping fuger og fliser.
  • Aldri begynne en keramisk flis fjerning jobb i midten av gulvet.
  • Ikke håndter ødelagte keramiske fliser uten arbeidshansker. Broken skår av keramiske fliser kan være skarpe.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com