Instruksjoner for å erstatte en vedovn Door Gasket

March 13

Instruksjoner for å erstatte en vedovn Door Gasket


Moderne peis varme ovner gir en markert forbedring i effektivitet over sine eldre kolleger. En del av virkningsgraden oppnås ved bruk av begrenset luftstrømmen for å styre forbrenningen. Slitt eller skadet pakninger kan dramatisk redusere ovnens effektivitet. Heldigvis erstatte en gammel pakning kan oppnås raskt med riktig materiale og noen enkle verktøy.

Fjern gamle pakningen

Fjern døren fra ovnen. Det vil være lettere å fjerne den gamle pakningen og lim hvis døren ligger på et flatt underlag. Plasser døren, med ansiktet ned, på et stykke papp eller en stor butikk fille. Et par arbeidshansker vil gi beskyttelse og redusere tiden du bruker på å skrubbe kreosot av hendene. Bruk en stor, flat skrutrekker til å lirke ut den gamle pakningen. Rengjør noen gamle limet ut av sporet med en stålbørste.

Velg en ny pakning

Pakningsmateriale kommer i en rekke tykkelser, fra 3/8 til 1 tomme. På grunn av det store utvalget av merker og modeller av vedovner, er ny flettet glassfiber pakningsmateriale som oftest solgt av foten. Hvis du er usikker på størrelsen du trenger, ta døren sammen med deg til Oppussing center eller spesialitet butikken. En god passform er viktig for ovnens forsvarlig drift, og pakning limet er nøkkelen til å sikre det på døren. Hvis du ikke klarer å finne komfyr pakning lim, vil varmebestandig silikon caulk d.

Installer Gasket

Rengjør sporet i døren med en klut eller papirhåndkle. Skitt eller rusk igjen vil svekke limet og kan føre til unødvendig slitasje på den nye pakningen. Gjelde en ¼- til ½ tommer perle av klebemiddel i bunnen av sporet. Skyve pakningsmaterialet inn i sporet jevnt. Ikke strekk eller haug pakningen. Trykk pakningsmaterialet godt inn i limet.

La en liten mengde av overlapping når kutting av pakningen for å lengde. Det overskytende materiale vil hindre en mulig luftspalte dannes når endene av pakningen er sammenføyd. Hvis det er mulig, plasserer skjøten på den lange, hengselsiden av døren.

Test Gasket

Etter installasjon av pakningen og erstatte døren på hengslene, lukk døren. Du skal høre en dempet lyd fra pakningen treffer metall av døråpningen. Hvis du hører lyden av metall mot metall, sjekk plasseringen av pakningen. Test forseglingen ved å plassere et stykke papir i døren og lukke den. Hvis du kan trekke ut papiret uten å rive det, sjekk pakningen. Hvis pakningen er riktig plassert i sporet, følger produsentens instruksjoner for justering av døren mekanisme for å oppnå en tett forsegling.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com