Innendørs Plant Tips for gule blader

January 18

Innendørs Plant Tips for gule blader


noen ganger oppstå innendørs plante problemer fra å glemme at planter begrenset til en pott - og til et liv innenfor murene som stenger solen - trenger forskjellig omsorg fra utendørs planter når det gjelder vann, næring, lys og rom. Gulfarging av bladene er et symptom som oppstår når noen av disse forholdene ikke er tilstrekkelig. Heldigvis er det i de fleste tilfeller mulig å reversere situasjonen med en enkel endring i hvordan du omsorg for innendørs planter.

tilstrekkelig Vanning

Root råte i potteplanter oppstår når planterøttene sitte i soggy jord. Over vanning, tung jord med dårlig drenering og potter uten dreneringshull føre til rot råtne. Over overflaten, vil du legge merke til gulfarging av bladene som et symptom på rot råtne. Men under bakken røttene har blitt svart og slimete. Root råte unngås ved å skylle potteplanter bare til vannet begynner å dryppe fra pottene dreneringshull. Ytterligere vann er ikke nødvendig igjen til jorden under overflaten blir tørr.

balansert ernæring

Når løpet befruktning skjer, potteplanter utvikle gule blader. Suspendere mate helt og soaking jorda for å lekke salter akkumulert i det bidra til å løse problemet. Skifte potting mix er et annet alternativ, men det er nødvendig å følge en streng fôring tidsplan for å hindre at problemet oppstår.

Tilstrekkelig Klorofyll Produksjon

Klorofyll er en grønn stoff på bladene som planter bruker for å slå av solens stråler i maten. Når plantene ikke kan produsere klorofyll, blir deres løvverk gul. Denne tilstanden kalles "bleksot", og det har flere forskjellige årsaker: jern-mangelfull jord, høy pH og rot problemer. Potting potteplanter i mikser laget spesielt for dem gir sine røtter et tilstrekkelig miljø, men blander bare komme med en begrenset mengde næringsstoffer. Etter noen uker, er det nødvendig å supplere et innendørs anlegg kosthold med et vannløselig gjødsel. Hvis chlorosis oppstår på grunn av rot skade, er tilstrekkelig ernæring ikke hjelpe fordi de skadde røttene ikke får tilgang til næringsstoffer. Skifte anlegget er nødvendig.

tilstrekkelig lys

En av de appeller av mange potteplanter er deres tilpasningsevne til dårlige lysforhold. Men de trenger fortsatt litt lys - enten høy, middels eller lys - fra solen eller kunstig lys. Uten det, stueplanter utvikle gule blader. Forstå type belysning dine houseplant behov og gi det løser problemet med bleke blader hvis ingen andre ugunstige forhold eksisterer.

romslig Pots

Stueplanter røtter utvikle akkurat som utendørs plantenes røtter, men de går tom for plass og trenger repotting. Hvis de bo i en liten pott for lenge, de vokser rundt i sirkler inne i potten, danner en stram roten ballen, referert til som pot-bundet røtter. I denne form er det vanskelig for dem å få tilgang til fuktighet og næringsstoffer. Gulning løvverk er ett symptom på pot-bundet røtter. Cutting vertikale slisser gjennom røttene og spre dem ut i en større pott hjelper dem begynner å vokse ut igjen i stedet for rundt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com