Hvordan å opprettholde en Hot Tub

February 21

For å opprettholde en badestamp er lett nok å gjøre. Det er viktig å opprettholde vannkvalitet og vannstand i en badestamp. Riktig pleie av dekselet og motoren er også nødvendig, slik at badestamp forblir i drift. Det er noen tips og advarsler som må følges i tillegg. Utendørs badestamper trenger ukentlig vare mer enn innendørs boblebad. Dette gjelder også hvis en badestamp brukes mer.

Bruksanvisning

Hvordan å opprettholde en Hot Tub

1 Sørg for at dekselet av badestamp ren med et skinn renere. Dette må gjøres en gang i måneden i sommermånedene og hvert par måneder i løpet av høsten og våren måneder. Hvis vinteren er kald, ikke rengjør skinntrekk.

2 En gang i uken, ta en børste og børste ned innsiden sider av badestampen. Rusk på bunnen skal være pumpet ut med miniatyr sump pumpe. Dette vil bidra til å holde vannet rent.

3 Weekly, sjekk pH-nivået og klor nivå av badestamp. Kjemikalier bør legges så behovet for å holde pH og chorines nivåer stabil.

4 To ganger i året, om ikke mer, avløp badestamp med tappepluggen under terrassebord og erstatte med rent vann og kjemikalier. Dette er en ekstra beskyttelse for vannforurensning.

5 Hvert år unbolt motoren og olje. Se brukerhåndboken for hvert merke og modell badestamp å se hvilke deler må oljes.

Hint

  • Hold temperaturen på vannet lavere når den ikke er i bruk. Skal ikke tillates å opprettholde høy vanntemperatur når den ikke brukes.
  • Berør aldri ledningen eller motor med våte hender.
  • La aldri toppen av boblebadet når den ikke er i bruk.
  • Ikke dra på vannstrålene når posisjonering.
  • Ikke gå inn i badestampen med baby olje, lotion eller overdreven sminke på kroppen.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com