Hvordan Grow wheatgrass Med tang gjødsel

February 17

Hvordan Grow wheatgrass Med tang gjødsel


Wheatgrass bærer helsemessige fordeler som et løft til immunforsvaret, avgifte kvaliteter og massevis av nødvendige vitaminer. Legge wheatgrass juice eller bladene selv til ditt daglige kosthold kan hjelpe din generelle helse. Dine kjæledyr kan også bite på sine egne hvetegress senger å hjelpe deres fordøyelse. Økende wheatgrass hjemme er rask og enkel. Du kan hjelpe din wheatgrass avling sammen ved å legge tang gjødsel til hver avling du planter. Tang gir nødvendige næringsstoffer til wheatgrass, noe som gjør det grønnere og hjelpe den trives.

Bruksanvisning

1 Sug hvetegress bær i 24 timer i romtemperatur vann. Fyll en plast kar omtrent halvveis full av bær og dekk dem med vann. Det bør være svært lite vann igjen i karet neste dag.

2 Fyll noen frø leiligheter til ca ½ tomme under rim med rik potting jord. Dryss dine dynket bær over jorda i et enkelt lag. Sørg for at bærene ikke hoper seg opp på hverandre eller klynge sammen. De trenger ikke å være i fine rekker, men de bør ha et lite mellomrom mellom dem.

3 Dekk bærene med jord. Plasser frø leiligheter i en varm og solrik plass.

4 Fyll en 1 gallon vannkanne med vann. Hell ca en teskje av flytende tang gjødsel i vannet og virvle vannet for å blande. Vann frøene grundig; jorda må være fuktig, men ikke gjennomvåt.

5 Vann din hvetegress annenhver dag, ved hjelp av en teskje av tang gjødsel i vannet hver gang. Fortynningen er om lag 1 til 1000; for mye gjødsel skal brenne og drepe plantene dine.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com