Drage frukt Vekst

November 27

Drage frukt Vekst


Drage frukt stammer er i stand til å vokse over en tomme hver dag. De produserer et stort antall grener hvis igjen på egen hånd. Beskjæring er viktig for å utvikle en sunn struktur som er godt støttet og gir godt lys penetrasjon. De krever støtte for å holde viltvoksende grener fra bakken i tillegg til vanning og fruktbar jord for å støtte sin høye vekst og fruktproduksjon.

økende Klima

Drage frukt vokser i tropiske og subtropiske soner 10 og 11. De overlever lett fryser, men er skadet av vedvarende minusgrader. De trenger full sol, men kan bli brent av overdreven sol i lav luftfuktighet klima eller store høyder. Drage frukt er salt tolerant og foretrekker godt drenert fruktbar jord.

Gjødsel for sunn vekst

Begynn gjødsling drage frukt en måned etter planting. Gi små planter 4 oz. av en balansert gjødsel inneholdende magnesium annenhver måned. Øke den mengde gjødsel som planten vokser, opp til 8 oz. for en moden plante. Tilsetting av 5 lbs av kompostert gjødsel om våren og høsten leverer flere næringsstoffer til jorda.

Vanning for sunn vekst

Drage frukt er kaktus og tåler milde tørke betingelser, men de trenger en konsekvent vannforsyning under fruiting. En tørr periode er nødvendig for å oppmuntre blomstring, men ca 1/2 tomme av vann to ganger i uken er nødvendig når frukt sett. Stående vann eller blaut jord fører til råtnende røtter og bakteriesykdommer.

frukt Vekst

Drage frukt normalt blomst og frukt i sommer, mellom juni og oktober. Frukten utvikle seg raskt og er klar til å høste innen 30 dager etter setting. De trenger ikke gjennomgå en tradisjonell modning; i stedet, frukten fortsette å vokse og blidgjøre for ytterligere 20 dager. En gjennomsnittlig frukt veier ca 12 oz. ved 30 dager, og i løpet av 1 £ 50 dager.

moden Size

Dragen frukt kaktus vokser grener som er over 20 fot i lengde og sammen, kan de veie hundrevis av pounds. Anlegget krever støtte for å holde seg oppreist. Venstre alene, vil det bre seg langs bakken, danner en floke av grener som til slutt fortrenge ny vekst. Blomstene åpne om natten for å bjelle form som er opptil 9 inches bred og 12 inches lang. En sunn plante i ideelle forhold kan produsere opp til 220 pounds av frukt hvert år.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com