Skyline Honey Locust Trær

August 16

Skyline Honey Locust Trær


Korstorn er hurtigvoksende trær i ertefamilien. De oppnår høyder fra 30 til 60 fot og er tolerante av tørre områder. De kan ikke tolerere ekstrem kulde. De små bladene av korstorn tillate lys til å trenge til bakken, slik at de gir skygge, men at veksten av gress eller andre planter under. De fleste korstorn tilgjengelige fra barnehager er thornless, kan en god ting som tornene være så lenge som 6 inches.

Beskrivelse

"Skyline" Thornhoneylocust (Gleditsia triacanthos var. Inermis 'Skyline') når en høyde på 50 til 60 fot og en spredning på 35 til 50 fot. Å være en raskt voksende treet kan bli en stor landskapselement i løpet av få år. Treet tar på en avrundet form med flere dominerende grener, selv om den har en sterkere sentral trunk at noen andre korstorn. Det forutsetter vanligvis sin karakteristiske form med litt beskjæring. Bladene dukke opp i slutten av våren og blir gule, gull eller kobber-farget i høst i nord.

Vilkår for Dyrking

"Skyline" Thornhoneylocust trives i full eller delvis sol og delvis skygge. Den foretrekker sand, leire og leirjord som er godt drenert og bare sporadisk våt, med ingen preferanse for syre eller alkalisk jord. Det kan tolerere komprimert, dårlig jord og sporadiske flom. Dette honeylocust tåler tørke godt. Det er motstandsdyktig mot skadedyr og sykdommer, men University of Florida IFAs Extension anbefaler å plante i små tall å unngå et nakent landskap hvis sykdommer eller insekter var å invadere. Som alltid er tilfellet, vil et sunt og godt ernært tre beste tåle insekter og sykdom. Treet selv anses ikke invasiv. Vanligvis er dette en lettstelt tre som krever nesten ikke vedlikehold gang etablert.

Bruker

Dette honning Locust tåler urbane forhold og kan brukes til å gi skygge langs byens gangveier, i parkeringsplasser, på motorveien medianer og i områder med behov for gjenvinning. I utvalget finnes alle stater bortsett fra New England, Florida, California og de nordligste delene av statene som grenser Canada. Det er hardfør i US Department of Agriculture sonene 4 til 8. Treet er podless og produserer ikke frø. Sammen med sine små blader som vanligvis bare blåse bort eller få vasket bort i regnvær, det krever ingen opprydding, noe som gjør det til et godt valg for urbane omgivelser. "Skyline" Honeylocust er en undistinguished men veldig nyttig treet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com