Slik unngår du at Busk Snø Damage

September 9

Slik unngår du at Busk Snø Damage


En våt eller kraftig snøfall kan føre gren skader på busker, spesielt busker som er eviggrønne som bartrær og bredbladet evergreens. Disse plantene holde mer snø på bladverket sitt enn de trær som faller bladene. Tung snø kan føre til en busk blir bulkete, mens snøen veier ned på midten av anlegget, eller ved å bøye og / eller bryte grenene.

Bruksanvisning

En sviske viltvoksende greiner på sypress, barlind, arborvitae og noen andre oppreist nåletre. Pakk oppreist bartrær med hyssing, forsiktig svingete oppover og slips løst.

2 Wrap små trær som vokser i en klump, som bjørk, med klut eller nylonstrømpe strimler. Bind lederne av større trær sammen, om lag en tredjedel av veien ned fra slutten av lederne.

3 Brace store grener av en eviggrønn busk, for eksempel rhododendron, ved å kutte en del av 2-av-4, innskjæring toppen, og pass på at den ligger tett mellom bakken og grenen. Fukt kluten i hakket for å beskytte barken.

4 Bruk en myk kost etter hvert snøfall å fjerne snø fra busker. Børst forsiktig fra under toppen av busken for å unngå å legge mer vekt på grenene.

Hint

  • Kontakt en tre profesjonell om å beskytte svært store, brede-spredning eller flere stammet trær.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com