Hvordan Paint en hvit Kjøleskap Sort

October 14

Hvordan Paint en hvit Kjøleskap Sort


Skifte et kjøleskap kan være et kostbart alternativ. Hvis du vurderer å erstatte din på grunn av måten det ser heller enn slik det fungerer, kan du vurdere å spare litt penger ved å male det. Akryl maling tørker til en slitesterk overflate og kan gjøre et gammelt kjøleskap ser ut som ny. Maling kan også apparatet kundene til å kjøpe en brukt kjøleskap i alle farger og fortsatt gjøre apparatet kamp eksisterende kjøkken innredning.

Bruksanvisning

1 Rengjør kjøleskapet med et avfettingsmiddel.

2 Sand kjøleskapet med en grov eller medium-sandpapir. Bruk en butikk vac eller en fuktig klut for å fjerne slipestøv når du er ferdig.

3 Bruk maskeringstape og plast til noen deler av kjøleskapet og nærliggende områder du ikke ønsker å male.

4 Prime kjøleskapet med en høy kontaktgrunning. Primer og maling ser best når sprayet på et kjøleskap. Dersom sprøyting ikke er mulig, bør grunning og maling påføres med en liten valse eller fuktig svamp sjø. Bruk av maling og primer med en pensel vil forlate synlige penselstrøk.

5 La prim å kurere så lenge indikert av pakken. Noen primere kan ta to eller tre dager til fullt kurere og stivne.

6. Påfør svart akrylmaling til kjøleskapet. Igjen, sprøyting maling på er best, men en liten rull eller fuktig hav svamp vil fungere. Påfør et andre strøk med maling hvis nødvendig.

7 Fjern plast og maskeringstape når kjøleskapet er malingen har tørket helt.

Hint

  • Maling røyk kan være giftig. Sørg alltid for å male i et godt ventilert område.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com