Hvordan Beskjær torenia

September 13

Torenia er en blomstrende årlig kjent botanisk som torenia fournieri og mer vanlig som et ønske bein blomst. Det er verdsatt for sitt store utvalg av blomster fargetoner og dens lange blomstringsperioden fra slutten av våren gjennom høsten. Torenia dyrkes i senger og grenser og i hengende kurver der det drapering stammer kan være show å best nytte. Den foretrekker fuktig jord og solgt mye i hagesentrene og barnehager som frø eller som etablerte planter. Det krever litt beskjæring redning i sesongen rydding og enkel slutten av sesongen eller vinter klipping.

Bruksanvisning

1 Inspiser torenia noen få dager når du vann for å se etter døende stilker, brukt blomster, ødelagt eller misfarget løvverk, stengler legging i jord eller tegn på sykdom. Skjær bort eventuelle problemområder du finner ned til sunn vekst og kast dem.

2 Prune falming torenia blomsterstengler og bladverk i høst etter toppen av blomst har gått. La planten på plass når det vokser i varmt klima og vann i tillegg til å opprettholde grønne hele vinteren.

3 Shear ned torenia i slutten av høsten eller vinteren etter frost hard frost og bladene har dødd tilbake. Skjær av hele anlegget toppen ned til kronen i jorden linje. Alternativt kan du rippe planten og røttene ut av jorda og kast forlater frøene som har falt til jorda for neste år.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com