Hvordan Monter Closet Lights

September 15

Hvordan Monter Closet Lights


Skap er svært mørke steder, så installere et skap lys vil lyse opp ting slik at du enkelt finner det du leter etter. Det finnes flere stiler av lys som kan brukes i et skap, for eksempel stripe lys, innfelte lys eller en overflate mount ligaen. Alle lamper krever en strømboks, som kan være enten en spiker-på boks eller en gammel arbeids boks. Nail-on bokser, gå på veggen stendere og sperrer før gips og gamle arbeids bokser feste til allerede installert gips. Den sikreste belysning er lysstoffrør. Du kan få makt til å mate skapet lys ut av en eksisterende stikkontakt eller bryter, for å holde skapet lys på samme krets.

Bruksanvisning

1 Slå av strømmen til kretsen. Installer en tre backer mellom tak sperrene. Nail en runde elektriske boksen til backer og spikre en firkantet elektriske boksen til en vegg stud rett utenfor skapet døren.

2 Hvis kretsen er 15 ampere må du bruke 14 gauge. Kjør en 14/2 med bakken metallisk omsluttet elektrisk ledning fra nærmeste stikkontakt til skapet lysbryter boksen. Hvis kretsen er en 20-amp, kjøre en 14/2 med bakke ikke-metalliske omsluttet elektrisk ledning fra nærmeste lysbryter til skapet lysbryter boksen. Presse ledningen gjennom bunnen av boksen.

3 Kjør en 14/2 med bakken metallisk omsluttet elektrisk ledning fra nærmeste lys boksen til skapet lysbryter boksen. Skyv ledningen gjennom toppen av boksen. Bruk ledning stifter til å feste ledningene til veggen stud. Staple ledningene hver 4 fot og innen 8 inches av boksene. Hvis ledningene går gjennom hull i veggen stenderne, trenger du ikke å stifte dem hver 4 fot. Fullfør gips før hookups.

4 Skjær plast slire av wire, tilbake til der den kommer inn i bryterboks, ved hjelp av et verktøy kniv og kle 1/2 tommers av enden av ledningene ved hjelp av wire strippere.

5 Koble de hvite ledningene sammen ved hjelp av en wire mutter og presse dem tilbake inn i boksen. Koble alle bakken ledninger, og legger til en 6-tommers stykke kobbertråd (kalt en "pigtail") med en wire mutter og koble bakken "pigtail" til bakken skruen på single-polet bryter. Skru den sorte ledningen fra lyset på den øverste skruen og den sorte ledningen fra kontakten på den nederste skruen. Skru single-polet bryter inn i boksen og installere bryteren plate.

6 Bruk ledning nøtter, kobler du den hvite ledningen fra lampen til den hvite ledningen i rund boks, kobler jordledningen fra lysarmatur til jordledningen i boksen, og koble den sorte ledningen fra lampen til den svarte wire i boksen. Ved hjelp av skruer, feste lampen til boksen. Installer lyspære og lokket til lampen.

7 Koble ledningen fra bryteren til stikkontakten. De hvite ledningene går på sølv skrue og svarte ledningene går på messing skruen. Koble alle bakken ledninger, og legger til en "grisehale" med en wire mutter og koble bakken "pigtail" til jordingsskruen på mottaket. Skru beholderen til boksen og installere dekselet.

Hint

  • Sjekk lokale og nasjonale Elektriske koder (NEC) koder før installasjon
  • For å unngå elektrisk støt skader og elektriske branner, alltid sørge for at skruene på bryteren er stramt.
  • Arbeid aldri i en elektrisk boks når det er "live".
  • Hvis du ikke føler deg komfortabel med elektrisk arbeid, ansette en autorisert elektriker.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com