Hvordan å blande sement for en Foundation

October 11

Hvordan å blande sement for en Foundation


Blande sement kan virke som en jobb for en profesjonell, men med de riktige materialer og ekspertise, kan hvem som helst kunne oppnå det. Sement blandet med vann benyttes for å binde sammen andre materialer, eller den kan brukes uavhengig av hverandre. Den er vanlig brukt i konstruksjonen for å fremstille betong. Ved blanding bør tas sement forholdsregler siden det er svært etsende. Når sement blandes det vanligvis tar 24 timer for å stivne, men det kan ta måneder å nå sin ideelle styrke.

Bruksanvisning

1 Sett på et par gummihansker, en langermet skjorte, gummistøvler og vernebriller før blande sement. Plasser alt utstyr og råvarer som du trenger i nær rekkevidde.

2 Hell en del sement, to deler sand og tre deler grus i en trillebår. Du kan også følge produsentens instruksjoner som er på sement posen. Bland dem sammen ved hjelp av en spade.

3 Hell ønsket mengde vann i henhold til instruksjonene på posen. Langsomt tilsett vann til sement, sand og grus. Bruk spade for å blande innholdet. Start fra undersiden, deretter kaste blandingen over.

4 Bland grundig sement, mens helle litt vann hver gang inntil alt er kombinert. Nå kan du helle sement for stiftelsen. Etter å helle sement, må man vaske umiddelbart sement av hendene eller andre hud området med vann.

Hint

  • Ved hjelp av en mindre spade ved blanding av sement, bidrar til å gjøre prosessen jevnere.
  • Vask verktøy, hansker og trillebår så snart du er ferdig med å forhindre klumper av sement tørker på dem.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com