Hvordan kle seg Flat Skap

September 12

Hvordan kle seg Flat Skap


Skap satte tonen for hele rommet og fange øyet med en gang, om plass danner et kjøkken, kontor eller bad. De kan gjøre rommet ser trukket sammen eller som en varm rot, avhengig av finish, farge, pynt og maskinvare. Flat skapdører er lettest å kle seg; et stort, flatt underlag er som et tomt lerret som å skape en dekorere "mesterverk".

Bruksanvisning

En ramme skapdør fronter med bilderammen molding. Fest molding med etterbehandling spiker, og forsenk spikerhodene med en nailset. Beis eller maling molding før du fester det til forsiden av skapdører hvis du vil beholde skap i samme farge. Maling eller beis dører og støping etter installere den nye trim hvis du ønsker et helt nytt utseende.

2 Dress opp skapdører ved å lime på tre motiver skåret i betydelig lettelse på forsiden med flat rygg. Påfør trelim til baksiden av motivene og hammer i et par velplasserte behandling spiker for å feste dem til skap. Enke lederne for etterbehandling spiker ved å banke dem inn med en nailset. Fyll i den lille depresjon med tre filler før maling eller beising motivene og skapfronter.

3 Legg maskinvare eller endre eksisterende maskinvare. Bare endre håndtak og skuff trekker gir skap et nytt utseende uten å bruke en dråpe maling eller beis. Velg mellom tre, metall, keramikk, plast eller nyheten figurer som passer inn med resten av rommets innredning. For eksempel legge lune ender til et barns bad skap eller stilige forniklet trekker til et kjøkkenskap.

4 Decoupage bilder eller collager av bilder på skapdører. Velg frukt og grønnsaker som ett tema for et kjøkken. Velg bilder av hager og planter, inkludert blomster, for en hage skur. Innlemme bilder av verktøy for laging eller forstørrede bilder av vellykkede prosjekter for en Crafter sin plass.

Hint

  • Fjern maskinvare, inkludert hengsler, før maling skapdører. Antall dører i blyant på den smale toppen der det ikke vil vise. Begynn nummereringen i den ene enden av skapene, slik at du kan sette dørene tilbake der de var.
  • Besøk en Oppussing center for å få ideer fra skapdører i sitt showroom.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com