Pink Teen Room Ideas

November 11

Pink Teen Room Ideas


Dekorere tenåringens rom trenger ikke å være vanskelig eller overveldende, så lenge du kjenner henne favoritt farge. Hvis rosa er hennes favoritt farge, kan du innlemme dette i sin plass i mer enn én måte, enten med en komplett rosa makeover eller ved å legge rosa på forskjellige steder for å gjøre rosa en dominerende farge i rommet.

Pink Drop

Hvis du ikke ønsker å ha en rosa overbelastning, male veggene rosa som bakteppe til rommet ditt. Annenhver element i rommet ditt trenger ikke å være rosa; i stedet, kan disse elementene være lilla, blått, gult og grønt for å gi en fin kontrast og variert bilde som går sammen med en rosa bakgrunn.

Hvis du ønsker å bringe mer balanse i rommet, legger et teppe på gulvet under sengen din hvis du har plass og tregulv. Ellers kan du legge til en matchende kaste teppe over din dyne å bringe fargene i rommet sammen.

Pink Patterns

For mer av en funky stil, dekorere rommet med en rekke mønstre som inneholder fargen rosa. Du kan ta med prikker, striper, firkanter, rektangler og trekanter. Du kan også bruke Sjakkbrett og forskjellige skraveringer som inneholder fargen rosa på rommet ditt. Selv om du har en rekke ulike mønstre i hele rommet, siden de er alle rosa, bringer det rommet i enhet mens hvert element fortsatt har sin individuelle design.

Du kan også lage mønstrene mer mangfoldig med vekslende størrelser. Alle prikkene innenfor prikker mønster behøver ikke å være av samme størrelse. Alternative ekstremt store prikker med små prikker og det samme gjelder for Sjakkbrett, trekanter og alle andre mønster du kan bruke.

Solids Gjennom

For mer rosa i hele rommet, innlemme faste stoffer på hvert element. Med mindre du går for en monokromatisk tema med fargen rosa, bruker ulike fargetoner og komplementære farger, for eksempel lilla. Du kan male veggen i dypeste skyggen av rosa med dyne en lysere nyanse av rosa og pynteputer en nyanse av lilla eller annen komplementær farge.

Siden det meste av rommet er dekket i nyanser av rosa, kan møblene være solide komplementære farger med rosa tilbehør på dem, slik at den rosa ikke overvelde plass, noe som skaper en balanse av rosa og de komplementære farger, og, på samme tid, presenterer rosa som den dominerende farge i rommet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com