Hvordan Cut Mørtel fjerner Block

November 9

Hvordan Cut Mørtel fjerner Block


Mørtel er en blanding av sand og kalk eller betong gjort bøyelig ved tilsetning av vann. Murere spre batter-lignende blanding på og mellom blokkene for å binde blokkene sammen. Mørtelen stivner til en steinlignende materiale, noe som øker den strukturelle integriteten til fundamentet eller bygningen. Mørtelen mellomrom mellom blokken er kalt ledd, ledd som går parallelt med blokken, kalles sengebeslag, og de vinkelrette leddene kalles hodeskjøter. Mens mørtel er svært holdbart, er den utsatt for vann og kjemisk skade, noe som kan føre til sprekker eller andre skader blokker. Defekte blokker svekke styrken av bygningen, og må byttes ut.

Bruksanvisning

1 Hold meiselen, slik at den spisse bladet sitter direkte i midten av hodeskjøten.

2 Trykk på håndtaket på meisel med små, men solide kraner for å unngå å skade de tilstøtende blokkene. Ikke la meisel vinkel mot de omkringliggende blokkene. Hvis du sprekk eller bryte en naboblokken, må du bytte den også.

3 meisel inn i sentrum av den felles, trekke ut stykker og biter som faller fritt. Fjern morter inntil skjøten er helt tom.

4 Fjern mørtel fra resten av leddene som omgir blokken inntil blokken er i stand til å komme løs fra veggen. Fjern og kast den skadede blokken.

5 Gå tilbake med meisel og hammer for å fjerne eventuelle flekker av mørtel som var vanskelig å nå eller vanskelig å fjerne. Den plass for den nye blokken bør være så plan og firkantet som mulig og fri for eventuelle gamle mørtel, noe som ville forstyrre de adhesive egenskapene til det nye mørtel.

6 Tørk leddene ut med en stiv børste for å fjerne støv og små mørtel biter.

Hint

  • For å få fart på prosessen sammen, kjøre en mur så med den tynneste diamantblad mulig ned i sengen felles og inn i hodet felles å bryte bindingen mellom blokken og mørtel, noe som gjør det lettere å meisle ut hele deler av gammel mørtel.
  • Noen ganger er det netting mellom blokkene som murere bruker for å legge styrke til kursene. Hvis du støter på disse, må du bruke et slipemiddel på metall blad.
  • Murere også plassere armeringsstenger, og til en tomme tykke, inn i cellene, er hulrommene inne i blokken. Masons deretter pakke cellene med mørtel for ekstra støtte, encasing stangen i denne steinen-aktig materiale. Disse cellene er svært vanskelig og tidkrevende å fjerne, og du blir nødt til å bruke en metall kniv for å skjære armeringsjern og oppheve sperren.
  • Pneumatiske eller luftdrevne meisler kan redusere tidsbruk fjerne mørtel, men du kjører en økt sjanse for å skade den omkringliggende blokken. Hvis du prøver å bruke en av disse verktøyene, kjøpe en spesialisert verktøy og bladstørrelse designet spesielt for restaurering eller carving stein og mur.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com