Companion Plants for asiatiske pærer

November 9

Companion Plants for asiatiske pærer


Med sin søte, crunchy frukt og enkel vekst, asiatiske pæretrær er en ideell frukttre for et hjem frukthage. Mange følgesvenn planter har blitt foreslått for asiatiske pærer, inkludert nitrogen-fixers og beskyttende planter som bekjemper sykdom og insekter. Det er også viktig å flette den riktige typen av pollinerende arter i asiatiske pærehager for å produsere en kvalitet frukt avling.

Nitrogen-Feste følges

Pæretrær trives i nitrogen-rik jord og kan vokse til 20 fot høy, så nærings berikende følges er ideelle. Nitrogen-fixers som kløver, erter og bønner er gode følgesvenner, og i sin tur, de dra nytte av skyggen produsert av pæretrær. Ground-dekkvekster som hvitkløver trives i de skyggefulle forhold under treet. Hvit kløver forbedrer jordforhold ved å hindre erosjon, holde på fuktigheten og legge nitrogen for pæretreet fordel.

verne~~POS=TRUNC Companions

Asiatiske pærer, som mange frukttrær, er mottakelige for sykdom og insekt skader som kan være skadelig for kvalitet fruktproduksjon. Visse beskyttende avlinger kan forbedre treet motstand mot disse truslene. Hvitløk er kjent for sine pest-repelling egenskaper som det kamper av boremaskiner, bladlus og andre skadedyr, mens beskytte fra fersken blad curl sykdom. Borage, når plantet nær pæretrær, kan forbedre sin sykdom og insekt motstand og introdusere viktige mineraler i jorda. Nasturtium frastøter den coddling møll, en av de mest truende pæretre skadedyr i deler av USA. Plant revebjelle rundt pæretrær for å forbedre deres sykdomsresistens.

pollinering

Asiatiske pære sortene krever vanligvis en annen pæretre sorten i nærheten for det formål krysspollinering, så det er viktig å plante følges sortar som blomstrer rundt samme tid. Noen sortar ikke pollinere hverandre, så du må gjøre noen undersøkelser før du setter opp en pollinering system. Europeiske pærer fungerer ikke som gode følgesvenner fordi de blomstrer senere i sesongen. Plant tidlig-blomstrende varianter som Tsu Li, Seuri og Ya Li sammen. Late-blomstringen typer, som består av hybrider og japanske varianter, bør også plantes som ledsagere. Space trær 10 til 15 fot fra hverandre. Hver fire til åtte rader med asiatiske pærer bør ha minst én pollenizer rad.

andre Companions

Pærer synes å trives når plantet nær rips. Andre gode følges avlinger inkluderer ringblomst, stemorsblomst, løk, søte Woodruff og alyssum. Du kan mellomkultur asiatiske pæretrær med kortere trær og busker, for eksempel fersken trær eller te trær, for å skape en balanse mellom lys og skygge. Men ikke hver plante er en følgesvenn til pæretrær. Unngå å plante poteter og gress rundt pærer, som deres rot excretions kan bremse eller stoppe veksten av pære trerøtter.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com