Slik installerer Papir Lanterner

September 29

Papir lanterner henge fra taket og avgir et mykt, diffust lys. De gir fantastisk ambient belysning og kommer i en rekke former. Mye av papir lanterner tilgjengelige nå er globe-formet, men andre er rektangulære eller andre interessante figurer. Disse lampene kommer i en rekke farger og er ganske billig (starter på ca $ 15 per 2010) slik at de er et enkelt valg for å legge til dekor til et rom. Installere disse lampene krever bare noen få skritt.

Bruksanvisning

1 Bestem deg for en plassering for lampen og gjøre de nødvendige målinger. Mål fra utløpet, opp veggen og over taket til stedet der lampen skal henge. Skriv ned lengden og bruke målingene når du kjøper lykt og en lampe ledningen.

2 Sett opp papirlykt hvis det ikke kom ferdig montert. Mange lykter inneholde en ramme som kan legges ned flat for enkel lagring. Sett metall utvidelse verktøy som følger med lykten. Vær forsiktig med å rive papiret når du setter denne delen av lampen.

3 Sett pæren og ledningen inn i lykten struktur. Følg instruksjonene som følger med din lykt. Sørg for at pære du bruker er kompatibel med lykt. Sjekk effekten og pære type (lysstoffrør, gløde, etc.) for å sikre at det er trygt å bruke.

4 Sett en krok skrue i taket ved hjelp av en elektrisk drill med et skikkelig litt størrelse for å foreta den første hullet.

5 Hang ledningen fra kroken. Sørg for at lykten er på høyden du ønsker det før du går videre.

6 String snoren over taket og ned veggen til uttaket. Bruk en stift pistol, tape eller spiker for å holde ledningen på plass. Hvis du bruker en stift pistol eller negler, aldri sette dem gjennom ledningen. Posisjons negler til siden av ledningen og bruke spikeren på hodet for å holde ledningen på plass.

7 Plugg i lampen til stikkontakten.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com