Hvordan lage en romantisk soverom

February 18

Opprette en romantisk soverom handler om komfort, farge og skape en atmosfære av velvære og lidenskap. Her er noen tips om hvordan å lage en romantisk soverom.

Bruksanvisning

1 Gjør sengen. Velg dempede farger i stedet for lyse farger for sengetøy. Du ønsker at rommet skal være avslappende og romantisk - ikke risting. Gode ​​farger for et soverom inkluderer mørk rødbrun, beige, lilla, salvie grønn og dempet gul. Fluffy seng puter, dyner og kaste puter vil skape en fristende seng.

2 Dekk vinduene i tunge draperier av en solid farge. Fargen på draperier bør utfylle sengetøy, men ikke være av samme mønster som sengetøy - derfor ensfargede draperier fungerer best.

3 Velg belysning. Velg lamper med dempet lampeskjermer som utfyller sengetøy og draperier. Bruk pærer som er en lavere wattstyrke enn de du bruker i resten av ditt hjem, som lavere wattstyrke belysning skaper en mer romantisk atmosfære.

4 Drape skjerf over lamper. Dette skaper en enda mer dempet belysning situasjon som vil utfylle den romantiske tema på soverommet.

5 Plasser stearinlys rundt i rommet. Dette vil sikre en avslappet atmosfære og legge til den luksuriøse følelsen av rommet.

Hint

  • Ikke gå over på rommet tilbehør, som rotet er ikke romantisk

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com