Hvordan erstatte en Whirlpool Kjøleskap Ice Maker Motor

May 23

Hvordan kjøleskapet ismaskin vet hvordan du skal gå ut i midten av sommeren? Det er noe å tenke på mens du følger instruksjonene for hvordan å erstatte en Whirlpool kjøleskap ismaskin motor. Jeg skriver om en Whirlpool kjøleskap fordi det er det jeg har, det er hva blakk og det er det jeg fikset. Disse retningene er for å erstatte en side-by-side Whirlpool kjøleskap ismaskin motor.

Bruksanvisning

1 Før du begynner å rive din Whirlpool kjøleskap fra hverandre, sjekk for å være sikker på at isen maker motor er problemet. Sjekk først plast vannforsyning rør for å se om vannet er å komme til ismaskin. Så sørg for at andre deler av kjøleskapet får strøm. Har lampene lyser når du åpner døren? Hvis disse tingene ut til å virke, kanskje ismaskin er den skyldige.

2 HOLD IT! Før du begynner å trekke ting fra hverandre vurdere å ta noen bilder av ismaskin motorenheten. Ikke glem at du er nødt til å sette ting sammen igjen. Jeg bruker min mobiltelefon for dette.

3 Hold på en gang! Vennligst gå bort fra ismaskin! Lenge nok til å slå av strømmen og vannet uansett. Du har sannsynligvis trenger ikke å slå noen av dem av, men i en artikkel som dette jeg er ment å være ansvarlig og fortelle deg å gjøre det.

4 O. k., gå videre og rippe inn i den. Først fjerner plast vakt på forsiden av ismaskin motor. trekke den hvite plasttannhjulet fra akselen forsiktig på forsiden av motorsammenstillingen. Så bruker du skrutrekker til å fjerne skruene på hjørnene av ismaskin motorenheten.

5 Fjern skruene som holder ismaskin motorenheten til innsiden av kjøleskapet. Trekk deretter motorenheten langt nok ut av veggen for å avsløre og koble fra strømforsyningen ledningsnettet på siden av ismaskin. Nå tar motorenheten ut av ismaskin. Nå er du klar til å ta motorenheten til deler butikken for å vise knytte den eksakte delen du ønsker for Whirlpool kjøleskap. Eller du kan alltid bestille det av av eBay og vente på det å bli levert til huset ditt.

6 Koble strømforsyningen ledningsnettet til den nye ismaskin motor. Sett skruene tilbake på plass på hjørnene av motorenheten. Skyv den nye tannhjulet på akselen. Sett på sammenstillingen til den indre vegg av kjøleskapet. Sett vakt igjen, og vri vannet og strømmen. Hvis alt fungerer som det skal, bør du være i stand til å se og / eller høre ismaskin begynner å fylles med vann.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com