Hvordan Cut Fuchsia

May 22

Hvordan Cut Fuchsia


Fuchsia er produktiv sommer blomstrende planter som er enten buskete eller etterfølgende. Plantene har woody stengler og er et utmerket valg for å bringe farge til en semi-skyggefullt sted. Det finnes mange former av blomster som kan ha mange lag av kronbladene og opp til tre farger. Nyanser er for det meste i rosa og lilla familie i ulike graderinger, men de kommer i alle farger unntatt blått og gult. Noen fuchsia er vinter hardfør og vil gå i dvale og mister bladene. Andre fuchsia må bringes innendørs for å overvintre. Fuchsia planter beskjæres på senvinteren til tidlig vår.

Bruksanvisning

1 Skjær fuchsia tilbake når det er semi eller helt sovende - midten av mars er den generelle tommelfingerregel. Plantene kan bli hardt beskjæres sterkt for å oppmuntre foring og dannelse av nye knopper.

2 Heng vanning ofte når overvintrende en fuchsia. Anlegget vil miste sine blader og Twiggy veksten vil bli lett vises. Dette gjør det lettere å identifisere vekst poeng for beskjæring. Tynn ut svak Twiggy vekst og fjerne alt som er ødelagt.

3 Gjør kutt på en liten vinkel som tips fuktighet vekk fra knoppen noder. Beskjær ut tre 1/4 tommer før du treffer en knopp node. Du kan gjenkjenne disse som små hevelser i skogen. Ikke kutt i knopper, eller din fremtidige vekst vil bli skadet.

4 forynge hengende kurver ved å kutte alle tre til fire til seks inches fra kronen. Gjødsle om våren og sommeren med en balansert gjødsel fortynnet til halv styrke for å fremme ny vekst. Bland gjødsel i en vannkanne til å bruke når vanning plantene. Fuksia blomstrer på nytt treverk, som vil være i overflod med gjødsling.

5 Lag en standard ved å fjerne vekst på en sentral leder. Beskjære bort noen perifer vekst. Installer en fuchsia lue for å holde kronen på plass. Knip av nye grener som de oppstår så nær skogen som mulig. Grow anlegget i dårlig lys inntil stammen har fullt dannet. Klipp av vertikal vekst i kronen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com