Hvordan koble et flatt tak til saltak

May 21

Hvordan koble et flatt tak til saltak


Hjem tilføyelser og ombygging krever ofte utvidelse av en bygning fotavtrykk. De fleste eksisterende tak vil ikke være i stand til å dekke huset tillegg, så en ny tak over den utvidede fotavtrykk er vanligvis nødvendig. Det flate taket er en utmerket og økonomisk valg for et tillegg. De materielle behov er holdt til et minimum, og det flate taket gir en svært moderne utseende til den nye plassen.

Saltak er den vanligste formen for tak. Den enkle trekantet form av taket gir enkel konstruksjon og reparasjon. Tillegg av et flatt tak er et utmerket valg på noen side av en gavler struktur så lenge takene er riktig orientert.

Bruksanvisning

1 Skisser volumer av eksisterende og foreslåtte strukturer. Finn ut hvor den foreslåtte flate taket vil møte bygningen. Dersom taket møter gavl over den eksisterende fascia, kan en annen tak type trenger å bli brukt. Men hvis det flate taket vil møtes ved eller under fascia, er det flate taket levedyktig.

Problemet med plasseringen av det flate taket er forskjellen i skråninger mellom de to tak. Et flatt tak er faktisk ikke flat; den har en helning på 1 / 4- til 1/2-inch fall hver 12 inches. Dens utseende er flat, men skråningen gjør at vannet renne fra taket. En gavl takets helling er nesten alltid større enn dette, og hvor de to takene møtes, er det en mulighet for vannoppsamlings fordi den drenerende vannet ville avta fra den bratte gavl til den grunne flatt tak. Av denne grunn er en takrenne foreslått i skjæringspunktet mellom de to tak. Ellers et tak belastning på flate tak, i nærheten av tilkoblingen, er tilstrekkelig. Sørg for å fjerne rusk fra det flate taket overflate.

2. Bygge veggene i tillegg og bolt en 2-av-12 hovedbok plate til den eksisterende struktur ved høyden av det flate taket. Hvis hovedbok plate møter eksisterende konseptet, fjerne den eksisterende bjelkelaget og konseptet, og utvide strukturen i tillegg til vegg topp platene på eksisterende bygning. Et annet alternativ er å skille det flate taket fra den eksisterende konseptet, som gir et gap å akseptere en takrenne. Dette vil beskytte mot lekkasjer.

3 Plasser tak bjelkene på 16 inches på midten, vinkelrett med den eksisterende veggen. Disse bjelkene bør ikke variere i høyde, noe som skaper et horisontalplan for taket. Bruk bjelkekleshengere å fikse bjelkene til de beste platene og bjelkehodene i tillegg vegger. Skru ned kryssfiner til bjelkene, og dekker montering med polyetylen folie.

Det flate taket vil skråningen bort fra den eksisterende strukturen, så strekker veggene over grov fascia, vinkelrett på taket skråningen 4 til 6 inches over hovedbok bord. Dette vil skape en brystning som skjuler svak helling på det flate taket.

Hvis et tak avløp skal brukes, følg instruksjonene som følger med avløp.

4 Place og holder seg lav-skråningen stive skum isolasjon bord. Pass på at skråningen er frafallet fra den eksisterende strukturen. Skjær skrånende strimler, fra overflødig skum, og gjelder for krysset av taket og brystningen.

5 Påfør EPDM takmembran og forsegle åpninger med bonding tape. Bruk blinkende i kryss med vegger, avløp og takrenner. Påfør en mestrings, om ønskelig. Mestring kan være metall, stein eller betong.

6 Plasser aggregatet på EPDM som ballast. Nivå samlet, men ikke skade taket membranen når stamping stein samlet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com