Hvordan jeg reparere steinmurer i kjelleren?

April 7

Hvordan jeg reparere steinmurer i kjelleren?


De fleste nye kjellere i dag har strømmet betongvegger som danner en solid barriere mot bakken fuktighet. Noen eldre boliger, men hvile på stein kjelleren stiftelser som kan skifte og separat som et resultat av gjentatt jord ekspansjon og sammentrekning. Typiske skader steinmurer inkluderer ujevne steiner, sprekker og smuldrer mørtel og påfølgende lekker. I tillegg til overflate reparasjoner, må du legge til rette for å lede vannet vekk fra steinen fundament.

Problemet

Stein stiftelser ikke hvile på betongfundamenter, noe som gjør steinene mer sannsynlig å skifte på sine svakeste punkter, som er innmurt leddene. I tillegg, når utbyggere ble konstruere disse hjemmene, de gjorde ikke installere perimeter avløp flis, som bærer vann bort fra bunnen utsiden av kjelleren. Når det regner, våt jord rundt kjeller svulmer, legger press på steinen fundament. Når jorda tørker, trekker den seg, ofte forlater gap mellom jord og stein fundament, noe som fører til flere problemer fordi neste gang det regner, har vann en direkte vei inn i gapet og deretter inn i eventuelle sprekker mellom kjeller steiner.

Interiør Stone reparasjoner

Repointing er standard metode for å reparere innvendige steinkjellervegger. Prosessen innebærer å bruke en meisel til å skrape bort det gamle smuldrer mørtel og deretter installere ny mørtel i sprekker. Mens repointing gir en umiddelbar løsning, hvis du ikke behandler årsaken til sprekker, vil steinene skifte igjen og nye sprekker vises.

Utvendig Foundation og Grade

Den synlige utsiden av steinen kjelleren vil også dra nytte repointing og et lag med impregnering fugemasse, men flere trinn er nødvendig for å hindre ytterligere skiftende og skade på steiner. Grade verftet bort fra kjelleren ved å legge jord til gården ved siden av kjeller eller ved å grave et fall fra kjelleren. Ideen er å skråning tunet ned og bort fra steinene å omdirigere strømmen av grunnvann.

Omfattende Stone Damage

I noen tilfeller kan kjeller steinene skift precariously, ikke lenger å bære vekten av den trygt hjem. Hvis dette skjer, kan en stiftelse entreprenør grave rundt den gamle kjelleren og tilbake steinene. Samtidig kan han installere drensrøret for å forhindre ytterligere skade fra vann, noe som er en kostbar reparasjon og vanligvis en siste utvei.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com