Ice Build-Up problemer på en Air Conditioner

April 18

Ice Build-Up problemer på en Air Conditioner


Etter installasjonen av den nye klimaanlegget (AC), kan du kjøre inn i noen problemer med ikke-kjølig luft utslipp. Hvis AC går, men unnlater å blåse kald luft, kan enhetens interne spoler fryses, noe som skyldes en kombinasjon av høy fuktighet i luften, en løpende AC kompressor og en ikke-løping eller sakte kjører fan. Det kan virke som en skremmende problem, men en frossen AC er relativt enkelt å fikse.

spoler

Kjølebatterier inne i klimaanlegget noen ganger is over, hindrer kjølig luftstrøm innenfor enheten. Mens ikke-kjølig luft fortsetter å blåse fra den frosne enhet, det avkjølende mekanisme av klimaanlegget ikke fungerer og blåser varm luft. Så snart spolene frigi, enheten fungerer som den skal.

Makt

Iced spoler kan avhjelpes ved å slå enheten av og la spoler å tine naturlig. For å være sikker, må du koble enheten fra strømuttaket, så vel. Tillat en time å gå før du kobler enheten igjen og slå den på.

termostat

Hvis du heve temperaturen innstillingen og tillate klimaanlegg å kjøre, vil spoler tine mye fortere, i motsetning til bare å slå AC av. Øke temperaturen opp til en høy innstilling. Den varmere luft vil hjelpe til avisings spolene. Hvis enheten har en ekstern, drei skiven til et "1" eller "2" innstilling for varmere luft. Hvis enheten har en digital panel eller fjernkontrollen, trykker du på retnings "Up" for å sette klimaanlegget til en av de høyeste temperaturene, som er rundt 90 grader Fahrenheit.

Fan

Fremskynde smelteprosessen ved å slå viften innstillingen til "High Fan". Hvis summe er kjennetegnet på enheten, vri skiven til "High Fan"; sette et digitalt panel innstillingen til "Høy Cool" for å indikere den høyeste vifteinnstillingen. Kombinasjonen av den høye temperatur og den høye viften innstillingen vil varme spolene raskt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com