DIY Steel Shed

March 28

DIY Steel Shed


En bod for lagring hageredskaper og plen utstyr kan vare i mange år, hvis det er bygget av stål. En stål skur kan motstå virkningen av hagl, vind og storm i større grad enn skur dekket av stiv plast, vinyl eller aluminium. Verdifulle gjenstander bør oppbevares i stålbygg, siden det er vanskelig for tyver å bryte gjennom stål vegger og dører.

Bygg Foundation

Konstruer en base av betong du blande deg selv eller har levert på en lastebil. Konstruer et rammeverk for basen ved å installere 2x6-tommers plater for å lage en firkant eller rektangulære boksen. Plasser 10-tommers stakes rundt utsiden av styrene for å holde dem på plass mens betongen tørker. Hvis du planlegger å kjøre en ridning gressklipper inn i bygningen, legge metall gridwork under basen før du helle betongen, for å forhindre at betongen sprekker under vekten.

Oppreist Metal Framing

Bygge rammeverket for skjulet fra stålbånd som kan skrus sammen i seksjoner. Bruk rustfrie skruer for å holde stål taksperrene og veggsperrene sammen. Leie eller kjøpe en metall sag til å skjære metall strimler. Plasser sperrer og stendere 18 tommer fra hverandre, og skråningen på hver side av taket på en 45 graders vinkel, noe som vil gi en viss overhead lagringsplass. Legg igjen en inngangsdør åpning 12 inches bredere enn ridning gressklipper, slik at du kan kjøre den på innsiden.

Installer Stålplater

Kjøpe stål i 4x8-fots ark eller større for å feste over rammene. Overlapping taket og veggseksjoner for å hindre regn lekkasje. Caulk alle hull og sømmer nøye for å sikre bygningen. For å hetten rå kanter, omfatter utvendige hjørner og kanter tak med metallstrimler som er laget for dette formål. Metallplater har veldig skarpe kanter, så aldri la disse eksponert.

Installer Door on Tracking

En roll-up dør er et populært valg for stål røyter. Men, kan du lage en bred inngangsdør ved å installere en ståldør som skyves til venstre mot høyre på sporing. Finn en dør system blir resirkulert eller kjøpe en ny dør med ny sporing. Ikke prøv å bygge en dør laget av stål fra grunnen av, med mindre du kan dekke alle perimeter kanter med kompetanse. Bruke en av tre terskel under metall-sporsystemet på bunnen av døren. Tre vil gi ekstra støtte når du kjører gressklipperen inne.

Installer Interior Storage

Før du begynner å hente objekter inn i skjulet, ta deg tid til å bygge tre eller metall hyller. Det er vanskelig å gjøre plass til hyller når du begynner å pakke elementer i skjulet. Finn resirkulert metall hyller eller konstruere et rammeverk for trehyller fra 2x4-tommers trelast. Legg ark med ½-tommers kryssfiner å danne hyllene. Lå metallsperrene i skjulet for å holde store elementer som passer inn på loftet området. Butikk trelast, ski eller byggevarer der.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com