Kan en Benjamin Ficus plantes Utenfor?

March 27

En Benjamin ficus treet, også referert til som en gråtende fiken, er innfødt til steder fra Nord-Australia til India. Dette treet er egnet for innendørs og utendørs bruk. I tropisk klima, plantet side-ved-side, er det et passende valg hekk.

Identifikasjon

Benjamin ficus trær typisk nå en høyde på 40 til 60 fot med en spredning på 25 til 100 fot. Når vokst som en innendørs beholder treet, når det en gjennomsnittlig høyde på 2 til 10 fot. Blanke, grønne ovale blader vokse til 4 inches i lengde. Bladverket er tett. Stengelen er fylt med en milklike saft. Bagasjerommet på en Benjamin ficus er noen ganger flettet pryd.

planting Betraktninger

Benjamin ficus trær anbefales for US Department of Agriculture hardførhet soner 10 til 12. Disse lite vedlikehold bred leaved evergreens sjelden blomst når du er i en innendørs setting. Hvis dette treet er plantet i nærheten av parkeringsplasser og innkjørsler, kan flekker fra treet røde frukter oppstår.

habitat

Benjamin ficus trær foretrekker full sol til delvis skygge og anses skygge tolerant. De vokser i et utvalg av smuss, så lenge de er godt drenert. Jord bør få lov til å tørke ut mellom hver vanning.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com