Slik Care for Bermuda Grass i Alabama

April 14

Slik Care for Bermuda Grass i Alabama


Bermuda gress er svært populært i den sørlige delen av USA. En transplantasjon fra Afrika, Bermuda gress er spesielt egnet til det varme klimaet i sør. Bermuda gress kan ta røff behandling og overleve tørke. Det har også en høy vekstrate, slik at det å kvele ut ugress og unngå å måtte tunge doser av ugressmiddel. Opprettholde Bermuda gress er ganske enkel og krever bare vanlige hageredskaper.

Bruksanvisning

1 Mow Bermuda gress for å holde det på et konsistent 1 til 1 ½-tommers lengde. På våren og forsommeren, når gresset vokser raskt, kan dette kreve opptil tre mowings uken. Senere på sommeren, kuttet mowings tilbake til en gang i uken fordi gresset vanligvis vokser i et saktere tempo på grunn av sommervarmen.

2 Vann gresset for å sikre den mottar omtrent en tomme av vann per uke. Vær nøye med å observere lokal nedbør, og ikke overwater Bermuda gress. Dette gresset er tørke-tolerant; overwatering er en sløsing med verdifulle ressurser og oppfordrer insekter og sykdom.

3 Gjødsle Bermuda gress på frekvensen av 1 pund av nitrogen per 1000 kvadratfot med plen. Alltid gjødsle plenen når det er tørt. Gjødsling vått gress kan få den til å brenne av for mye utvinning av fuktighet, for raskt.

4 Fjern tekke årlig i løpet av våren. Bermuda gress utvikler et lag av døde blader mellom jorda og de øverste bladene på gress. Når dette laget av filt overstiger en tomme, kan den invitere insekter og sykdommer og bør fjernes. Fjern tekke med en kraft rake (finnes på utleie butikker).

5 Overvåk plenen for skader fra insekter. Jordkreps er spesielt skadelig i visse deler av Alabama. Disse sirisser kan fjernes med plen insektmidler kjøpt fra hagen butikker.

6 Følg plenen for å finne eventuelle brune flekker eller dødpunkter som avslører sykdom. Hvis sykdommen er observert, redusere plenen vanning, som overwatering kraftig øker muligheten for sykdom i Bermuda gress.

7 Se etter ugress i Bermuda gress. Weeds er vanligvis ikke et problem fordi gresset er så tykt at ugresset blir kvalt ut. Hvis ugress gjør blir et problem, kan noen post-emergent ugressbekjempelse brukes i april til november.

Hint

  • Følg alltid produsentens anvisninger når du bruker sprøytemidler eller plantevernmidler. Bruke hage kjemikalier i et annet land enn foreskrevet av produsenten kan skade mennesker eller dyr måte.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com