Good Ground Cover Rundt Sølv Maple Tree

May 13

Good Ground Cover Rundt Sølv Maple Tree


Svært høy, nådde høyder på mellom 40 og 100 fot når helt modne, sølv lønn trær (Acer saccharinum) liker fuktig, sur jord. Nettsteder sammen vannforekomster som dammer, innsjøer eller elveleier dermed gjøre for ideelle vekstforhold. Trives i US Department of Agriculture plante hardførhet soner 4 til 9, kan sølv lønn trær dra nytte av en bunndekkende, som bidrar til å bevare fuktigheten i jorda.

Japansk Shield Fern

En innfødt skog bunndekke vil trives i de skyggefulle vekstvilkår i sølv lønn baldakin. Den japanske skjold bregne (Dryopteris erythrosora) trives i USDA sone 4 til 8 og er motbydelig for kaniner, gir det en etappe opp i å være en lang-levende bunndekke. Den japanske skjold bregne vil nå opp til 1 1/2 til 2 1/2 fot høy med en lik spredning.

Winter

En bunndekkende som produserer spiselig frukt gjør dobbelt arbeid, som det bidrar til å spare jordfuktighet samt gi en søt høst. Wintergreen (Gaultheria procumbens) produserer lyse røde bær som kan spises fersk. Fra juni til juli, vil dette anlegget produserer hvite blomster, står i skarp kontrast til de mørke, eviggrønne blader. Wintergreen vil vokse til 3 til 6 inches høy og opptil 12 inches bred. Den trives i USDA sone 3 til 8.

Wild Ginger

Kaniner er ikke den eneste skog skapning som kan finne din sølv lønn bakken dekke et fristende godbit. Hjort er også vanlig i skogområder, og en kjempegod bunndekke kan desimert av hjort, redusere sannsynligheten for at det bidrar til å beskytte jorda rundt sølv lønn. Wild ingefær (Asarum shuttleworthii) produserer blomster med en distinkt duft mellom april og mai. Bladverket er sølvprikker og hjerte-formet, noe som gjør for en subtilt iøynefallende bunndekke. Den vokser veldig sakte, men vil nå 8 inches i høyde og opp til 12 inches bred. Den trives i USDA anlegget hardførhet sonene 6 til 9.

messing Knapper

Hvis sølv lønn er i et lett tilgjengelig område som du ikke har noe imot en tendens til, messing knapper (Leptinella squalida "Platt Black") krever klipping etter at den har blomstret for forsvarlig omsorg. Trives i USDA sone 4 til 10, messing knapper tåler de varme sommermånedene i noen voksende soner for sølv Maples. Med bregne-lignende bladverk og smør-farget blomster som blomstrer i juni og juli, vil messing knapper vokse opp til 12 inches bred og 3 inches høy.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com