Hvordan sette en luftkompressor sikkerhetsventil

May 15

Hvordan sette en luftkompressor sikkerhetsventil


Sikkerheten lettelse, eller press release, er ventilen en sikkerhetsfunksjon som hver kompressor bygget de siste tiårene har til felles. Dette lille, typisk 1/2-tommers ventil er en fjærbelastet stopper utformet for å sikre at trykket i kompressoren ikke kan bygge opp utover trygge nivåer, noe som kan føre til farlig tank, verktøy eller slange brudd som kan føre til alvorlige skader. Ventilen er innstilt på et bestemt trykk innstilling fra fabrikken og er et lukket system uten mulighet for justering. Ventilfjærene åpne på den forhåndsinnstilte terskelen og lukker når trykket faller tilbake under den forutbestemte trygt nivå. En dårlig ventil som enten åpner ved et trykk som ikke er brukbare eller nekter å lukke må skiftes ut.

Bruksanvisning

1 Slå av strømmen til kompressoren eller koble den. Lokalsikkerhetsavlastningsventilen. De er vanligvis plassert på siden av kompressortanken eller i nærheten av toppen ligger på den ene side av luftutløpet. Ventilen er omtrent 1/2 tommers over, og skiller seg ut fra kompressoren ca 3/4 av en tomme. Det vil være kobber eller messing og plast, og har typisk en metallring gjennom den, som er trukket for å lette trykket. Trekk ringen for å slippe ut gjenværende trykk fra tanken.

2 Monter en skiftenøkkel til mutteren på undersiden av ventilen og vri den mot klokken for å løsne og fjerne det. Trekk ventilen åpen med trekkringen og undersøke den for kilt rusk. Hvis en stein eller sand har fanget i ventilen, vaske det ut, erstatte den og teste den for forsvarlig drift. Hvis ikke, gå videre til erstatning.

3 Ta den gamle ventilen, sammen med merke, modell og kapasitet av både kompressor motor og tank, med deg til et verktøy verksted. Mange gressklipper verksteder, utleie butikker og jernvareforretninger tilbyr verktøyet reparasjon. Velge en ventil utformet for å gi ut på det samme trykk som det opprinnelige for å opprettholde sikkerheten.

4 Wrap to omdreininger av Teflon rørlegger er tape rundt gjengene på den nye sikkerhetsventilen, og sett den inn i hullet der den opprinnelige ventilen ble installert. Stram ventilen for hånd og tettsittende den godt ned med skiftenøkkelen, vri den med klokken.

5 Gjenopprett makten til kompressoren. La press for å bygge inntil kompressoren stopper. Dersom ventilen holder, tilbake til kompressoren for normal bruk. Hvis problemet vedvarer, ta kontakt med et verktøy reparasjon profesjonell eller kontakte produsenten for anbefalinger.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com