Hvordan Self-Clean My Kenmore elektrisk ovn

February 21

Kenmore selvrensende elektriske ovner kan spare deg for tid og krefter når du trenger å rengjøre ovnen. Mat søl og søl som oppstår fra regelmessig bruk av ovnen kan være vanskelig å rengjøre. Varmen fra ovnen bevirker at maten til å brenne, og etterlater en tøff rester. Bruk selvrensende alternativ i stedet for sterke kjemikalier og ovnsrens å brenne matrester. Med minimal innsats, kan du gjenopprette utseendet til Kenmore elektrisk ovn.

Bruksanvisning

1 Slå av ovnen og la den avkjøles.

2 Fjern alle elementene fra innsiden av ovnen, inkludert stativer og broiler pan.

3 Fukt en klut med varmt vann og 2 eller 3 dråper oppvaskmiddel. Tørk av innsiden av ovnen dørkarmen og på innsiden av ovnsdøren med kluten. Bruk stålull pads for vanskelige flekker. Ikke tørk pakningen.

4 Skyll kluten med rent vann og vri den ut. Tørk innsiden av ovnsdøren og ramme for å fjerne eventuelle såperester.

5 Lukk ovnsdøren og trykk på "Clean" knappen på fjernkontrollen.

6 Bruk "Up" og "Down" pil til å velge en rengjøring tid. Standardrengjøringssyklusen er fire timer. Velg mer eller mindre tid, avhengig av hvor mye jord i ovnen.

7 Trykk på "Start" -knappen på fjernkontrollen for å starte selvrensende syklus. Når syklusen er over og ovnen kjøles ned, vil døren låses opp.

8 Åpne ovnsdøren og tørk innsiden av ovnen med en fuktig klut for å fjerne aske. Bytt ut stativer, broiler pan og andre elementer.

Hint

  • Røyk kan være produsert under selvrensende syklus. Ventiler området ved å åpne et vindu eller slå på en vifte.
  • Fugler er følsomme for røyk, så flytte dem til et annet område mens du bruker den selvrensende syklus.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com