Hvordan Kill a Tree Stump

March 3

Hvordan Kill a Tree Stump


Kutte ned en uønsket treet kan fjerne problemet fra dine øyne, men det er ofte ikke dreper treet. Ifølge University of Massachusetts, mange typer trær - inkludert poppel, selje, grønn aske, og noen Maples - fortsette å vokse nye spirer fra sine stubber, viser naturens tappert forsøk på å overleve. Hvis du dreper stubben, vil du drepe røttene. Når døde, vil røttene begynner å forfalle og løsne deres sikkert grep i jorden. En stump blir mer lett fjernes etter at den har blitt drept.

Bruksanvisning

1 Ta på deg hansker og vernebriller. Fjern eventuell ny vekst eller suckers fra stubben med lopping sakser. Kutt stubben ned til bakkenivå med en motorsag eller øks, hvis det ikke allerede er gjort.

2 Bruk en kraftig ugressmiddel, en laget for å drepe ville bær vinstokker eller pensel, til de ferske kuttene. Følg produsentens anvisninger for påføring. Vær forsiktig så du ikke får overspray på noen ønskelige planter.

3 Plasser en 1/2-inch litt inn i drill. Vinkel drill i en 45-graders vinkling. Bor hull rundt stubben, omtrent hvert femte inches. Gjør hullene ca 9 inches dyp.

4 Pakk hullene med nitrat av pottaske, også kjent som salt peter, eller et kommersielt produkt laget for å drepe stubber. Bury stubben med hagejord og la den kjemiske å fungere.

Hint

  • Den tid det tar for en stubbe til å dø avhenger av størrelsen av stubben og typen av treet. Når røttene er døde, vil stubben være løs og kan trekkes ut av bakken relativt enkelt.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com