Hvordan få en Smoke Stain Ut av Cotton

April 13

Hvordan få en Smoke Stain Ut av Cotton


Lett, myk og pustende, er bomull en naturlig materiale som brukes i mange stoffer, inkludert klær og sengetøy. Når røyken kommer i kontakt med bomull, kan det etterlate en ubehagelig lukt og misfarging på stoffet. Vanligvis kan du ikke fjerne flekker ved å bare hvitvasking bomull produkt som du normalt ville. Men kan noen husholdningsartikler bidra til å fjerne røyk flekker uten å skade stoffet.

Bruksanvisning

1 Legg et håndkle flatt på et plant underlag. Legge bomullsstoff på håndkleet med utsiden av røyk flekk som vender mot taket.

2 Blot røyken flekken med en klut fuktet med kaldt vann til flekken er mettet. Gni en forvask flekkbehandling direkte på flekken og la det trekke i 10 til 15 minutter.

3 Sett en vaskemaskin til normal vaskesyklusen og kaldt vann setting. Legg 1/4 kopp flytende vaskemiddel til vannet eller vaskemiddel stikkontakten. Legg 1/2 kopp blekemiddel hvis bomull er hvit eller 1/2 kopp farge-safe blekemiddel for farget stoff.

4 Senk røyk farget bomull i vaskemaskinen og lukk lokket. La vaskemaskinen er ferdig med en fullstendig vask, skylling og sentrifugering. Ta av bomull umiddelbart og undersøke flekken. Fortsett med resten av trinnene hvis røyken flekken fortsatt er synlig.

5 Lay bomull på flat håndkle med utsiden av flekken vendt opp. Dypp hjørnet av en svamp eller klut i rubbing alkohol og blot røyken flekken. Begynn i ytterkanten av flekken og sakte bevege seg mot midten.

6 Vask bomull igjen og lufttørke eller Tørketrommel på lav varme.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com