Slik fjerner Sticky Gulv Fliser

April 6

Slik fjerner Sticky Gulv Fliser


De fleste har sett 12-tommers kvadratiske fliser som har en peel off ryggen som er prioritert. Disse er vanligvis laget av noen type av vinyl og de er konstruert for å bli installert over toppen av en eldre ark-vinyl eller linoleum gulvet. Noen ganger flere lag med vinyl flis er installert gjennom årene, og til slutt er det nødvendig å fjerne ett eller flere lag av klebrig-back vinyl gulv fliser for å redusere gulvhøyde og å komme ned til en gjennomførbar sub gulvet eller under layment. Dessverre er disse fliser er enklere å installere enn de er til å fjerne, og du vil trenge arm styrke og tålmodighet til å fjerne ett eller flere lag av gulvet.

Bruksanvisning

1 Lirk på kantene og i hjørnene av fliser som er skadet eller løs ved hjelp av en flat skrutrekker. Finn en løs del og lirke oppover. Hvis flisen ble installert over en skitten gulv, kan klebemiddelet være ustabil og separere lettere. Når en enkelt flis er fjernet, bør du være i stand til å bruke en skrape.

2 Skjær flisen fra hjørne til hjørne danner en X ved hjelp av et verktøy kniv. Påfør varme med en varmepistol og løft flisene med en skrape. Det er ofte nyttig å ha en person søker varmen og en annen person stående og dytting bladet på skraper under løsner flis.

3 Kast fliser umiddelbart, slik at du ikke snubler i biter som du prøver å lirke flisene opp. Hvis flere lag av fliser eksisterer, vil flisene ofte løfte så grupper, og det kan være nødvendig å fjerne alle lag av gulv fra toppen flisen til tre undergulvet. Dette kan kreve flere dager med gulv stripping. I noen tilfeller, løfter bunnsjiktet raskere enn lagene i mellom.

4 gummihansker og bruke en hånd scrubber og et klebemiddel oppløser løsning for å oppløse de rester av klebemiddel. Du må kanskje gjøre dette etter hver rad med fliser, slik at du ikke holder deg som du prøver å arbeide. Løsningen kan også myke opp lim på brikkene du har kuttet med et verktøy kniv, noe som gjør dem lettere å fjerne.

5 Arbeid systematisk på tvers av rommet, slik at du har en plan og ren stå mens skraping, og slik at du føler du har oppnådd noe hvis flisen er spesielt vanskelig å fjerne. Vask den underliggende etasje med såpe og vann etter bruk av remover løsning.

Hint

  • Varme er den sterkeste komponent i aktivering av det gamle limet. Gå sakte med varmepistol for best resultat.
  • Gulv mer enn 20 år kan inneholde asbest. Ta en prøve til din lokale asbest testsenter før du prøver å fjerne gulvet. Hvis gulvet har asbest så det må fjernes ved spesielle kontraktører for hus sikkerhet.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com