Mangler Planter med hvite flekker på bladene

February 16

Mangler Planter med hvite flekker på bladene


Hvite flekker på anlegget blader kan være en indikasjon på bleksot, nærings mangler i jord. En mangel på næringsstoffer, dårlig drenering og uriktig rot plass kan bidra til effekten. Uten de riktige mineraler, kan planter være i stand til å produsere blader, blomster, frukt og frø, så du må ta opp næringsstoffer mangler på en gang. Plant død kan bli resultatet hvis du ikke pleier å jord problemer.

fosfor Mangler

Fosfor manglene bli tydelig tidlig på våren, før jorda varmes for sesongen. Bladene kan vises flekkete, som om hvit maling som sprutes på dem. Selv når tilstrekkelig fosfor er til stede i jord, kan plantene har problemer med å få tilgang til det hvis bakken er for kul. Når det er mulig, unngå tidlig-sesongen planting for å unngå dette problemet. Før planting, legge plast mulch på jorden for å varme den opp før sådd frø.

Jernmangel

Jernmangel vil gjøre bladene blir nesten jevnt lys grønn til hvit før de begynner å wilt. En jernmangel i jord påvirker unge, ny vekst før det begynner å påvirke modne bladene. Bladene kan begynne å krølle opp på kantene og i bunnen, noe som gjør dem ser ut som om de har slått innover. Unge blader kan wilt og slippe fra anlegget.

mangan~~POS=TRUNC

Mangan mangler i jord vil slå hele anlegget lys grønn. Eldre bladene vil bli forvrengt, rulle opp eller under i margene. Som mangel fortsetter, vil hvite flekker rundt kantene av bladene og til slutt blir bladene helt hvit til brun i fargen. Du vil merke det mest misfarging rundt skuddene av blader. Bladverket vil også skrumpe inn og potensielt slippe fra anlegget. Du kan ta opp næringsstoffer mangler med vanlige gjødsel behandlinger som fylle jorda.

Andre White Spot problemer

Mangel på næringsstoffer alene ikke føre til hvite flekker. Sopp og selv sollys kan føre til lignende problemer. Septoria blad spot skaper grå-hvite flekker på bladene som er innrammet i svart eller brun misfarging. Pulveraktig mugg, en annen sopp problem, slår mange forskjellige hageplanter. Som navnet antyder, pulveraktig mugg dekker blader med hvite flekker som ser ut som pulver eller støv. Sterkt sollys kan føre til en blekende effekt som kalles sunscald, som kan snu bladene hvitaktig i fargen. Behandling av sopp problemer med soppdreper. Hvis plantene blir bleking i sollyset, gir lys skygge for å beskytte dem.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com