Hvordan lage mitt eget hus Plan for Free

February 16Du trenger ikke å være en arkitekt til å lage ditt eget hus plan. Det er gratis, brukervennlige bygge programmer tilgjengelig på nettet, der du kan lage et hus plan og deretter skrive ut etableringen.

Bruksanvisning

1 Velg et program for å lage ditt eget hus plan for gratis. Velg et program som lar deg jobbe rett i nettleseren din, eller velge et program som tilbyr en gratis nedlasting. Floorplanner.com, OriginalHome.com og SmartDraw.com er noen av de mange valg tilgjengelig på nettet.

2 Start fra bunnen av eller velge en mal som passer best til det du ønsker. Byggeprogrammet vil lede deg langs som du opprette din planløsning. Velge dimensjonene, dører, skap og andre deler av den fysiske strukturen. Hvis du velger en mal, plukke fra forskjellige eksempler som best dekker det du leter etter. Hvert program vil ha en annen tilnærming til etableringen, men hvert program vil gjøre prosessen brukervennlig og er utformet for amatører.

3 Velg grafikk for å legge til din design. Grafikk vil omfatte stoler, sofaer, bord, kjøkkenskap, baderomsinnredning, lysarmaturer, gulv, planter og mer. Gjør ditt hus plan så nær det du ønsker. Lagre og skrive ut huset plan.

Hint

  • Hvis en bygning Programmet tilbyr et tredimensjonalt element, velger den å gjøre huset plan mer realistisk.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com