Doble Knock Out Roses med hvite flekker og hull på blader

May 20

Doble Knock Out Roses med hvite flekker og hull på blader


Begrepet Knock Out rose refererer til gruppen av roser dyrket av en mann ved navn William Radler. De ble avlet spesielt for å være i stand til å overleve kaldere klima og sykdom. Disse hybrid roser krever også mindre oppmerksomhet på grunn av sin bedre hardførhet. Knock Out roser har blitt selektivt avlet for å produsere andre typer og hybrider. The Double Knock Out er oppkalt etter den rose sin doble kronblader.

pulveraktig mugg

Til tross for at Knock Out roser dyrkes for å tåle sykdom, en sykdom som fortsatt kan skje er pulveraktig mugg. Det kan være svært skadelig for roser og er preget av hvite flekker som danner på bladene. I tillegg kan misfarging av bladene og andre deler av anlegget forekommer. Mugg er forårsaket av et sopp som infiserer anlegget i hvilevintersesongen.

Kontrollere pulveraktig mugg

Den beste måten å stoppe meldogg er å ta vare på anlegget før det kontrakter sykdommen. Dette inkluderer mellomrom rosene ut slik at de har nok luftsirkulasjon, gjødsler jorda og beskjæring rosen på riktig måte. Hvis rosen allerede har kontrakt sopp, bør en soppdreper spray brukes så snart som mulig.

mulige Skadedyr

Det finnes en rekke forskjellige typer insekter som angriper den økte anlegget, men bare noen få som ville forlate hullene i bladene. To vanlige skadedyr som lever av rose blad er pære snegler og sawfly larver. Begge disse insektene kan finnes på undersiden av bladene.

Kontrollere Pest Problem

Selv om disse typer skadedyr er mindre problemer og vil ikke hindre veksten av anlegget som helhet, er det en god idé å bli kvitt dem før de formerer seg. For mange hull i bladene av planten kan ødelegge utseendet. En metode er å sprøyte generell plante insektmiddel direkte på de synlige insekter. Det er ikke en god idé å jevnlig bruke insektmiddel for en mindre skadedyrangrep fordi det vil ende opp med å drepe andre bugs som er en ressurs i stedet for en fare.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com