Hvordan bygge en Loft Conversion

May 21

Hvordan bygge en Loft Conversion


Når det oppstår behov for mer plass, til en av de mest vanlige stedene se etter det er i loftet. Avhengig av størrelsen på hjemmet og på banen av taket, er det muligens nok plass til å legge til boareal på loftet. Gjøre mye av forskning og snakke med venner og naboer om sine erfaringer hvis de allerede har konvertert sine loft. Som i alle prosjekter denne størrelsen, er det best å trekke opp noen planer. Dette vil bidra til å bestemme hva slags budsjett for å sette for prosjektet.

Bruksanvisning

1 Clear loft området hvor konverteringen skal skje. Måle bredden og lengden av loftet for å bestemme hvor mye ¾-tommers kryssfiner som er nødvendig for gulvet.

2 Skjær ¾-tommers kryssfiner med en sirkelsag til å passe på tak bjelkene til å dekke hele loft området. Fest dem til takbjelker med 2-tommers dekk skruer. Deretter måler i fra bredden av loftet til den ønskede plassering av veggene og merke gulvet. Pop en krittstrek på disse merkene hele lengden av loft.

3 Cut nok to-by-6-tommers trelast til å legge ende til den fulle lengden på loft. Gjør dette to ganger for hver vegg. Dette er topp- og bunnplater på veggene.

4 Plasser en 2-by-6 flatt på gulvet på ønsket vegg plassering. Stå en annen to-by-6 på høykant og på toppen av en på gulvet. Plasser vater på den vertikale 2-av-6 for å være sikker på at det er i lodd. Tegn en linje på 2-by-6 der den møter randen av taket.

5 Legg de merkede 2-by-6 på så hester slik at linjen vender opp. Plasser en 2-by-6 på den smale kanten og på linjen. Tegn en linje som vil gjøre de merkede to-for-seks kortere med 1½ inches. Skjær denne linjen med en sirkelsag. Dette er en veggtverrligger; bruke det som et mønster for å kutte så mange pigger som måtte gå hele lengden av loft på 16-tommers sentre.

6 Bygg veggene ved å sikre piggene til topp- og bunnplater, ved hjelp av 3-tommers dekk skruer. Installer en stud hver 16 inches. Stå veggene opp og fest dem til kryssfiner gulv og takbjelkene med 2-tommers dekk skruer. Dekke veggene og undersiden av takbjelkene med kryssfiner eller gips.

Hint

  • Det kan være nødvendig å kutte to-for-6s er beregnet for pigger til en lengde som gjør at du kan stå dem på slutten mellom gulvet og bunnen av taket terrassebord å markere dem riktig.
  • Hvis det ikke er noen gavl vents, kan det være lurt å installere elektrisk lys langs taket i loftsleiligheten.
  • Sjekk byggeforskrifter for ditt område for eventuelle byggetillatelser som trengs før du begynner.
  • Ikke la verktøy uten tilsyn i nærvær av barn.
  • Ikke maling eller beis loft konvertering uten skikkelig ventilasjon.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com