Ulike stiler av postkasser

May 22

Ulike stiler av postkasser


En postkasse tjener vanligvis to formål for et hjem eller bedrift: funksjonalitet og attraktivitet. Postboks stiler inkluderer vanligvis fire grunnleggende typer postkasse funksjon og plassering; Men disse fire stiler tilbyr mange muligheter for design for å matche smaken av hjemmet eller bedriften som postkassen serverer.

montert

Oftere funnet i byer eller tettsteder der husene langs postruter skje ganske tett sammen, legger montert postkasse stil til husets yttervegg ved siden av inngangsdøren. Post carrier går postruter i slike områder og bare går opp til inngangsdørene til å levere post til en hjemme eller virksomhet. Montert postkasser kan komme med magasinet holdere og muligheten til å låse postkassen.

curbside

Curbside postkassen brukes vanligvis i mer landlige og noen bynære områder, for eksempel i utkanten av små byer hvor postruten inneholder husene som ligger med mer avstand mellom dem. De postruter i slike områder krever postvesenet transportøren å drive levering rute, så postkassen står vanligvis på slutten av oppkjørselen, selv om en rekke curbside postkasser for alle beboerne på en bestemt vei kan stå i en gruppe på slutten av veien. Curbside postkasser kan låses, åpnes fra begge ender eller har festet aviseierne.

Sett med Post

En variant av den curbside postkassen innebærer kjøp innlegget og postkasse sammen som et sett. Sett kan støtte flere postkasser, slik at naboer kan kjøpe settet sammen mer kostnadseffektivt enn å kjøpe enkelt curbside bokser. I likhet med de andre stiler, tilgjengelige funksjoner inkluderer magasinet ruller og muligheten til å låse.

innfelt kolonne

Innfelte kolonne postkasser tillate postkassen seg til "skjule" i en smakfull murstein kolonne. Tilgjengelige funksjoner inkluderer romslige størrelser, med plass til pakker og store mengder post og låse modeller.

Novelty Design

Det er en nyhet postkasse for å matche noen interesse. Du kan finne postkasser i form av ulike dyr, traktorer, fly, gigantiske golfballer eller til og med en stor fiske lokke.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com