Hvordan erstatte Håndlaget Closet Doors

May 18

Hvordan erstatte Håndlaget Closet Doors


Siden du ikke kan være i stand til å finne et kommersielt produsert versjon av en dør som var håndlaget, kan det hende du må bytte ut døren ved å streve for å kopiere originalen så tett som mulig. Dette prosjektet krever forsiktig demontering av den opprinnelige døren, en potensiell rekke trearbeid ferdigheter for å lage reservedeler og grunnleggende snekring ferdigheter for å installere den nye døren. Verktøyene som trengs er forskjellig for hver dør, men de grunnleggende installasjonsverktøy som kreves for alle dører er de samme.

Bruksanvisning

1 Bruk en drill eller skrutrekker for å fjerne håndlaget skap døren fra hengslene, slik at hengslene er festet til skapet rammen. Ta av dørhåndtak, låsen vedlegg og annen maskinvare fra døren ved å skru dem med en drill eller skrutrekker. Sett maskinvare til side.

2 Demonter døren ved hjelp av drill, skrutrekker og lirke bar ved behov til porten er helt brutt ned i sine enkelte stykker. Ta bilder under demontering prosessen for å markere plasseringen av hver bit. Måle og registrere dimensjoner og sammensetning av hver del som brukes i konstruksjonen av døren.

3 Bruk et målebånd for å markere dimensjonene på hver gamle styret på et nytt styre og kutte ut det nye styret sammen markeringene. Sand hver klippekanten lett med middels sandpapir. Feste platene sammen på samme måte som den første døren. Bruke lim, spiker eller skruer basert på det som installasjonsmetode som tidligere ble anvendt.

4 Stain døren for å matche den opprinnelige døren ved hjelp av et tynt lag med beis, anvendt sammen med tre korn og gitt to timer for å tørke. Gjenta fargingen til pelsen matcher den gamle døren når den er tørr. Påfør tre strøk med fugemasse ved hjelp av samme teknikk.

5 Installer maskinvaren i den nye døren, bore ut hull hvis det er nødvendig for dørhåndtak, lås, eller andre deler som krever et hull. Plasser døren på plass inne i rammen og mot hengslene. Marker plasseringen av hengslene festeskruene på ny dør. Bore ut hver merking og flytte døren på hengslene. Fest døren til hengslene med det opprinnelige vedlegget maskinvare. Sjekk driften av døren for å sørge for at det er glatt, og foreta eventuelle justeringer som er nødvendige for å gjøre det åpne rent.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com