Hvordan Design din egen Vintage Room

May 31

Hvordan Design din egen Vintage Room


Hvis du foretrekker distressed, værbitt over blank og ny, vurdere vintage design for et rom. Vintage stil trekker ofte fra flere epoker som resulterer i et variert utseende. Denne tilnærmingen gir deg frihet til å gre loppemarkeder, eiendom salg, loft og sparsommelighet butikker for ulike stykker som fremkalle en vintage estetisk. Vintage utforming passer godt sammen med flere dekorere ordninger, inkludert shabby chic, vintage moderne, bohemske moderne japansk-inspirerte Wabi-Sabi, fransk land, våningshus, viktorianske og toskanske stiler.

Bruksanvisning

1 Integrere arkitektoniske elementer som gir rommet ditt designe en vintage følelse. Dormer eller katedralen tak har stor stil mens synlige takbjelker, tre vegg-innlegg og stukkvegger fremkalle en provençalsk gårdshus. Fest lett gips støping, buer eller tak medaljonger til overflater for å skape en mer stase effekt.

2 Velg maling og utførelser som har en vintage look. Påfør lag med maling og bland i strimler av retrotapet for en bohem estetisk. For en faux-antikk finish, maling vegger en mørk farge som kobolt eller kull og la det tørke. Male over den mørke finish med antikke renvasking eller melk maling. Etter det tørker, nød ferdig med sandpapir eller stålull så den underliggende fargen viser gjennom.

3 Møblere rommet med vintage og antikviteter. Miks og match forskjellige tidsepoker, men unngå country-basaren estetiske ved å samordne noen stykker med en lignende bakgrunnsfarge eller møbler rammestil, slik som tynne, buede ben populære i fransk design.

4 Fremhev vintage design funksjoner med belysning. En smijern lysekrone legger skulpturelt stil samtidig som det gir flere lyskilder. Wall sconces innramming en døråpning, fôr en gang eller flankerer en peis mantel gi dramatiske up-belysning som viser vegg og tak arkitektoniske elementer.

5 Accessorize med brikker som gnist samtale og historier. En rusten blikkskiltene reklame en fransk brennevin eller parfyme har mer karakter enn en plakat av et berømt maleri. Vie en flytende hylle til et tablå av feilaktige tekopper eller familie arvestykker.

Hint

  • Vær forsiktig når omlakkering vintage og antikke møbler, som kan inneholde bly maling. Arbeid i et ventilert område og bruke munnbind og hansker. Kast maling chips og løsemidler i henhold til lokale forskrifter.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com