Korrugerte metall tak Ideas

February 21

Korrugerte metall er et rimelig alternativ for å legge visuell interesse til taket i ditt hjem. Selv om det ikke kan fungere for hver plass, vil en korrugerte metall tak forbedre eklektisk, rustikke og moderne design ordninger. Når på plass, legge metallisk aksenter i hele rommet for å knytte tema sammen. Introduser myke tekstur elementer for å balansere de rigide linjene i metall for en visuelt tiltalende design.

Full Panels

Lag en hel taket fra paneler av korrugerte metall å kle opp en ellers trist plass. Heng en utsmykket lysekrone eller en serie med anheng lys for å legge gnisten til taket. Gjenta metall motivet andre steder ved hjelp av galvanisert metall blomsterpotter og annet tilbehør. Velg en lys farge på veggene, for eksempel kirsebær, lime eller Cerulean, og velg tekstiler med grafiske trykk og mønstre.

Bølge fliser

Kuttede ark av korrugert metall inn i flisene for å lage et mønster på taket. En idé er å kutte kvadratiske fliser og alternative måten de møter under installasjonen. Den resulterende mønsteret vil være en subtil rutemønster. Eller kutte rektangulære fliser og installere dem subway-flis stil. Mønsteret kan kjøre vertikalt eller horisontalt, avhengig av utseendet du ønsker å oppnå. Heng myke hvite Sheers å balansere metall og legge ull kaster til møbler. Lagdeling forskjellige teksturer vil holde rommet lett og frisk. Du kan også bruke rutemønster andre steder i rommet.

Bølge Stripes

Opprett et annet utseende ved å klippe strimler av korrugerte metall for å danne striper på taket. Du kan velge å installere striper med dekorative tinn fliser mellom hver stripe eller la taket for å vise gjennom. Andre muligheter er å legge striper langs lengden av taket med innfelt belysning installert i alle andre stripe. Eller legge et støt av farge til design ved å male tinn fliser oxblood rød og installere dem mellom stripene.

Bølge Medallion

Hvis du ikke ønsker å forplikte seg til en hel tak av korrugerte metall, eksperimentere med en metall-funksjon, slik som et dekorativt medaljong. Denne ideen fungerer best for en stue eller soverom, og kan brukes til å vise frem en dramatisk belysning ligaen, for eksempel en tromme anheng lysekrone. Vurdere ulike former og størrelser for medaljongen å lage et design som passer best din stue. En sirkulær medaljong kan fungere med en rustikk plass, mens en med scalloped kanter ville passe en mer eklektisk rom.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com