Hvordan fylle ut et Yard Etter Fjerne en Aboveground Pool

June 25

Hvordan fylle ut et Yard Etter Fjerne en Aboveground Pool


Et aboveground basseng plasserer hundrevis av pounds av press på jord under den, og jorden blir sammenpresset av vekten av vannet. Etter demontering en aboveground pool, vil jorden trenger rehabilitering for å fjerne den flate innrykk som har dannet og bringe liv tilbake til jorden. Forenkle fornyelse ved hjelp av noen få landskaps elementer sammen med noen grunnleggende plen verktøy for å gjøre hagen din ser så god som ny.

Bruksanvisning

1 Definer arbeidsområdet med landskapsmaling. Bruk maling for å tegne en linje rundt det gamle bassengområdet i form av en firkant. Tillat tre fot fra kanten av bassenget inntrykk til sider av plassen.

2 Dyrke hardpakket jord med en rototiller. Till jord i en nord-sør retning, og deretter i en øst-til-vest retning. Fjern alle steiner og annet rusk.

3 Rake skitt med et verft rake på samme måte som du dyrket, går fra nord til sør og øst til vest. Glatte over ryggene i jorden med rake, og ofte kontrollere overflatenivået av bakken. For å justere for jevnheten, lå en 8-fots bord på en raket område, og plassere en snekker & # 039; s nivå på toppen. Nivået vil vise deg hvor du skal legge til eller fjerne jord.

4 Endre jorda med alle formål gjødselkorn. Beløpet du bruker vil variere og avhenge av størrelsen på arbeidsområdet; følge søknaden diagrammet vises på gjødsel sekk.

5. Bruk et frø kringkasteren å bruke gressfrø over arbeidsområdet. Spre frø så jevnt som du kan for å hindre gress fra vokser i klynger.

6 Bruk en torv roller å trykke gressfrø i jorden og å flate overflaten av arbeidsområdet. Roll fra nord til sør, og deretter fra øst til vest.

7 Bruk en hageslange for å vanne jorda; justere slangens munnstykke til en forsiktig spray for ikke å løsne gressfrø. Vann hele seeded området inntil pytter begynner å danne. Vann daglig i 10 dager.

Hint

  • En rototiller, frø kringkasteren, og liten størrelse torv roller kan leies på et verktøy utleie sentrum; alle andre elementer kan kjøpes på et hjem forbedring sentrum.
  • En rototiller kan være farlig. Hold barn borte fra arbeidsområdet.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com