Typer av Metal Siding paneler

May 1

Typer av Metal Siding paneler


Utdanne deg selv om forskjellene mellom ytterkledning materialer og design vil hjelpe deg å ta den riktige avgjørelsen for dine behov. Fra hjem til næringsbygg, velge rett ytterkledning er viktig. Utseende kan være det første noen legger merke til, men det er materialet av ytterkledning du kan bære den mest betydning.

Multi-Purpose metallplater

Multi-purpose metallplater kan anvendes for fasader og tak på grunn av sin galvanisert beskyttende belegg og stålkonstruksjon. Disse kvalitetene gjør dem en god løsning for enten bruk. Rene, vertikale linjer og tilgjengeligheten av 13 fargevalg gjør flerbruksmetallpaneler også et attraktivt valg for ditt hjem, garasje eller virksomhet. Den beskyttende belegg gjør rengjøringen enkel og forbedrer holdbarhet som gjør dette til et økonomisk valg også.

Stående søm metall paneler

Stående søm ytterkledning panelene består av sikringsanlegg paneler. Sømmene holde vannet fra å kjøre under paneler som beskytter strukturen av ditt hjem eller bygning. Stående søm panelene er kostnadseffektivt fordi det er en garanti på panelene for livet av bygningen. Stående søm metallplater tilbys i en rekke utførelser og materialer.

Bølge Metal Siding

Korrugerte metalliske fasader paneler er ekstremt vanskelig på grunn av utformingen av panelene. På grunn av metallets holdbarhet, er korrugert metall god for konstruksjoner i områder med mye vind og fuktighet. Mange velger å bruke korrugerte metall ytterkledning på låver, arbeids garasjer eller andre bygninger. De prøver å gjøre sine hjem en "grønn" ofte bruker denne typen metall ytterkledning, fordi det er ikke giftig, resirkulerbare og varer i svært lang tid.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com