Hvordan Sett Solid Gulv på en veranda

May 11

Heltre gulv på en veranda innebærer det samme generelle ideen som tregulv inne i et hjem, i form av plater som spikret og knyttet sammen på sidene av tungen og groove fresing. Men siden veranda gulv har å gå over alle bjelkene med en gang, i stedet for å sitte på en solid ark med underlaget, det er lagt i lange, enkeltkortbanene i stedet for å montere mindre styrene ende til ende. La styrene akklimatisere seg til det lokale miljøet for en uke eller mer før installasjon.

Bruksanvisning

1 Legg ut dine dekk boards forsiden ned på et åpent arbeidsområde. Børste primer over baksiden og sidene av hvert bord. La primeren tørke i 24 timer.

2 Mål veranda over alle bjelkene. Bruk en gjæringssag å kutte en kortstokk bord på den lengden.

3 Legg cut bord langs den indre kanten av verandaen så rillet side vender mot huset. Legg igjen en halv-tommers plass på veggen. Skyt galvanisert spiker gjennom møte med styret, å sette i to av dem på hvert punkt der styret krysser en bjelke.

4 Skjær en andre planke til størrelse. Legg den ved siden av den første planke, låse dem sammen på sidene av sine not og fjær beslag. Skyt en spiker gjennom siden av styret i et indre vinkel på hvert sted hvor den krysser en bjelke.

5 Gjenta prosessen, kutting av hver ny planke og feste den på plass ved siden av den forrige. Bygg over hele veranda. Bruk en bordsag til lengde snitt sluttstykket hvis det er nødvendig for å gjøre det passer.

6 Installer trim rundt omkretsen av veranda gulvet, som dekker alle kanter. Male gulvet med dekk maling.

Hint

  • Bruk vernebriller når skjærebrett.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com