Hvordan lage en mal for å sette ned en ny kjøkkengulvet

May 11

Hvordan lage en mal for å sette ned en ny kjøkkengulvet


Hvis du skal installere et nytt kjøkken gulv, lage en papir mal av gulvet. Dette vil gjøre jobben enklere, og det endelige resultatet vil bli mer profesjonelt utseende. Fordi en papir mal er egentlig en eksakt kopi av kjøkkengulvet, kan du bruke den til å skjære ut nye gulv materialer som skal monteres i ett stort stykke, slik som vinyl, linoleum eller tepper.

Bruksanvisning

1 Fjern kvart runde tre trim den på gulvet rundt omkretsen av rommet. Linoleum vil utvide under denne trim. Når trim er installert, vil det dekke eventuelle ujevne deler av kanten av linoleum. Fjern kvart runde av lirke den opp med en liten lirke-bar. Trekk forsiktig ut neglene. Reserve trimme for å installere senere.

2 Sweep bare gulvet og støvsug for å fjerne alt støv og rusk.

3. Legg ut stykker av kraftpapir langs veggene i kjøkkenet, og etterlater ca. 1/8-tommers klaring mellom kanten av malen og kanten av veggen. Tape sammen alle bitene av kraftpapir for å lage ett stort ark. Selv om du kan bruke ark med avisen, er kraftpapir praktisk å bruke for å lage en mal, fordi det kommer i lange ark på rull, som innpakningspapir. Kraft-papir er ubleket papir fremstilt med en høy andel av tremasse, som gjør det sterkt. Malen for kjøkkengulvet er mindre sannsynlig å rive dersom laget med en sterk papir som kraft.

4 Bruk mindre biter av kraft papir, tapet sammen, når du går rundt hjørner, øyer eller andre immoveable gjenstander på kjøkkenet, for å skape den malen som beskriver disse uregelmessig formede funksjoner.

5 Dekk hele gulvet, inkludert midt i rommet, med biter av kraftpapir tapet sammen.

6 Fjern mal for å bruke som et mønster for å kutte den nye kjøkkengulvet linoleum.

Hint

  • Skjær ut små biter av kraftpapir for å lage små hull i den. Påfør maskeringstape over hullene. Dette vil holde mal fra skiftende som du gjør det, men gi rom for enkel fjerning.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com