Hvordan fikse en skjøteledning

May 12

Hvordan fikse en skjøteledning


Skjøteledninger som brukes i de fleste hjem er relativt billig og kan lett bli skadet. Skaden kan ikke bli åpenbare før ledningene slutte å virke eller begynne å blåse sikringer. Skaden kan være synlig inne i en ledning er støpte plugger og beholdere. Skaden kan oppdages og utbedres ved hjelp av noen grunnleggende verktøy og testutstyr.

Alt du trenger å gjøre disse reparasjoner, inkludert en rimelig digital multimeter, kan bli funnet på en jernvarehandel eller hjemme sentrum.

Bruksanvisning

1 Koble den røde og sorte måleledningene som fulgte med deg meter til multimeter. Plugg "Black" testledningen inn i kontakten merket "COM" eller "COMMON". Den "vanlige" jack er også farget svart. Plugg "Red" testledningen inn i kontakten merket "Volt / ohm." Denne kontakten er også farget rødt.

2 Sett "Function Switch" på den digitale multimeter til "Ohms" -funksjonen.

3 Kontroller skjøteledninger kontinuitet fra ende til ende med digitale multimeter. Plasser en test sonde på bred spiss på pluggen, og plasser den andre testen sonde i en av de store sporene på mottaket enden av ledningen. Kontinuitet, en sammenhengende ledning fra den ene enden til den andre, vil bli angitt med en lesning av 0,000 til 0,500 ohm på målerens LCD. Noen meter les motstanden av deres interne sikring, derav 0,500 Ohm-lesing. En åpen wire, en dårlig ledning, vil bli indikert med en "OL" i displayet. Sjekk den motsatte side av skjøteledning for kontinuitet på samme måte. I de fleste tilfeller vil det være et problem med det monterte støpselet eller stikkontakten og ikke i selve kabelen.

4 Kontroller støpt plugg for kontinuitet mellom hver av bladene og wire. Sett en av testprobene inn ledningen en tomme eller to fra pluggen. Presse den skarpe spissen inn i ledningene isolasjonen inntil den får kontakt med den kobbertråd selv. Trykk den andre testen sonde til pluggene matchende blad. En "OL" indikerer en dårlig forbindelse. Sjekk begge sider av pluggen på samme måte.

5 Gjenta trinn fire for den støpte beholder enden av skjøteledning. Defekte støpte plugger eller beholdere kan ikke repareres, må de skiftes ut. Prosedyren for utskifting av en støpt plugg eller stikkontakt er den samme.

6 Bruke wire cutters kuttet den defekte skjøteledning slutten, den defekte monterte støpselet eller stikkontakten. Kutte ledningen en tomme eller to tilbake fra det punkt hvor den kommer inn i formlegemet av pluggen eller stikkontakt. Ikke prøv å åpne en støpt plugg eller støpt stikkontakt for å reparere den. Støpte kontakter og beholdere ble ikke laget for å bli reparert.

7 Skill de to halvdelene av skjøteledning, og ved hjelp av wire strippere fjerne, 1/2 til 3/4 inches av isolasjon fra hver av ledningene.

8 Fest kobber farget lederen til messing skruen på den nye enheten. Vikle kabelen rundt skruen med urviseren og trekk til skruen ned på den. Gjenta denne prosedyren for sølv wire og sølv skrue.

9 Fyll hullene laget av testprobene med flytende tape.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com