Husholdningenes Tips om Mold

July 2

Husholdningenes mold er ikke bare et stygt i hjemmet, men det kan også føre til helseproblemer for folk som er allergisk mot sine sporer. Forebygging er nøkkelen til å kontrollere mugg, men rettsmidler eksisterer for å ødelegge mold som allerede har begynt å vokse.

Hold ting Kles

Fuktighet er en av de viktigste forholdene som trengs for mugg å vokse, så holde hjemmet relativt fuktighet fri for å hindre mugg fra å få en høyborg. Hvis din hjemme føles fuktig, så en luftavfukter kan brukes til å holde luftfuktigheten lav. Tørke dusjvegger og badekar tørr etter dusjing eller bading vil dempe muggvekst i det området.

Lekkasjer og områder der vann kan komme inn ditt hjem bør repareres før mugg kan begynne å vokse. Vinduer og dører bør holdes stengt i geografiske områder hvor luftfuktigheten er høy, spesielt om sommeren. Mold kan holdes under kontroll på badet og vaskerommet ved å holde en ventilasjonsvifte kjører for å trekke fuktighet ut av luften, og ved å rense dette området oftere.

Vask det opp

Mold er forårsaket av sporer som formerer når forholdene er optimale for dem å vokse ut av kontroll. Muggsoppsporer bli båret inn i hjemmene på såler av våre føtter, av kjæledyr og selv gjennom oppvarming og air condition kanaler. Regelmessig rengjøring og støvsuging kan fjerne sporene før formen har en sjanse til å begynne å vokse.

Hvis formen er allerede vokser i et hjem, er det noen kommersielle rengjøringsmidler som er spesielt utviklet for å ødelegge formen og hemme videre vekst. Det bør utvises forsiktighet ved bruk av disse typer renere fordi noen merker kan være etsende. Riktig omsorg bør alltid tas ved bruk av sterke mold og mugg rengjøringsmidler. Tilstrekkelig ventilasjon er et must for å unngå å puste inn røyk fra kjemikalier som brukes i rengjøringsmidler.

Bruk sitronsaft eller vanlig husholdningseddik for en naturlig tilnærming til å kvitte hjemmet ditt av mold som allerede har begynt å vokse. Spray enten væske på formen. Etter at væsken til å mette området i 15 til 20 minutter, tørke området rent. Sørg for å teste dette på et lite synlig sted først, fordi både sitronsaft og eddik kan lette visse overflater.

En annen utmerket mold destroyer er tea tree olje. Dette er en sterk luktende eterisk olje som er en soppdrepende og fungerer godt for å bekjempe alle typer mold. Bland 2 ts av tea tree olje og 2 kopper vann i en sprayflaske. Rist dette godt og spray på området berørt av mold. Tillat denne lufttørke og se formen forsvinne.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com