Typer av Aluminum Siding

June 2

Typer av Aluminum Siding


Etter andre verdenskrig, aluminium ytterkledning vunnet popularitet i USA som et holdbart alternativ til tre. Snarere enn å erstatte tre ytterkledning som det råtnet, brukere av aluminium ytterkledning bare måtte male ytterkledning for å holde den fra oksiderende og rusting gjennom. Den malleability av aluminiums lov produsentene til å forme den til enkle å installere kroker og designermønstre. Dag, har i stor grad erstattet vinyl aluminium i markedet på grunn av sin økt holdbarhet og lav kostnad. Men fortsetter aluminium for å selge som en naturlig Fasader alternativ og fremskritt i aluminium ytterkledning produksjon har skapt nye og mer holdbare emaljer og utførelser.

Utførelser og mønstre

Produsenter belegge aluminium parti med en bakt på emalje eller spesialisert polymerbelegg for å beskytte metallet og hindre slitasje. Disse belegg kommer i en rekke farger, utførelser og mønstre. Coating ferdig er glatt, teksturert, skinnende eller matt. Populære mønstre er glatt, Treaded og ligner tre korn eller stukkatur. Aluminium Fasader figurer er glatt eller riflet. Ribbet aluminium ytterkledning varierer også, med ribben tykkelse i området fra ca. 1/2 tomme til 1 1/2 inches.

orientering

Produsenter gjør aluminium ytterkledning i vertikale og horisontale panel orientering. Horisontale paneler holder høy popularitet på grunn av sin evne til å motstå fuktinntrengning. I likhet med vinyl ytterkledning, snaps horisontal aluminium ytterkledning sammen. Fasader brikkene har en leppe på den øverste kanten og en krok på den nederste kanten. Installatøren skyver kroken opp til kanten av panelet under.

Vinyl-Coated

Aluminium Fasader er utsatt for slitasje fra oksidering og denting. Oksidasjon skjer gjennom lang tid eksponering til luft og vann mens denting skjer gjennom eksponering mot hagl eller andre slående. Vinyl-belagt aluminium ytterkledning motstår slitasje på grunn av oksidasjon og denting, men for mange huseiere, de høye kostnadene ved vinylbelagt aluminium ytterkledning begrenser bruken.

Tykkelse

Aluminium ytterkledning tykkelse bidrar til dens evne til å motstå bulker. Typisk ytterkledning tykkelse varierer fra 0,019 inches til 0,024 inches. Huseiere i områder utsatt for hagl kan ønske å investere i en tykk aluminium ytterkledning.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com