DIY Hvordan Paint Stripes

June 5

DIY Hvordan Paint Stripes


Maleri striper i et rom kan drastisk endre det utseende. Stripes kan ha mange effekter; de kan gjøre et rom vises høyere, bredere, dypere eller lengre, samt legge en eklektisk og moderne effekt som ikke kan oppnås med en tone av maling. Selv om oppgaven kan virke skremmende, maleri striper på et rom er en jobb du enkelt kan gjøre. Følg noen enkle tips, og gjør-det-selv-striper vil se ut som om de var malt av en profesjonell.

Bruksanvisning

1 Velg to gratis farger; en å bruke som base farge, og den andre til å bruke for fargen på stripene. Husk at farger har ulike effekter. Velge varme farger som oransje, gult og rødt hvis målet ditt er å gjøre det virke som om veggene beveger seg mot deg. Denne effekten er best brukt på store rom som du vil føle koseligere. Velg kjølige farger som blå, grønn eller fiolett hvis målet ditt er å gjøre det virke som om veggene beveger seg bort fra deg. Denne effekten er best brukt på små rom som du vil føle deg mer ekspansiv.

2 Velg farger som passer eller kompliment innredning av rommet ditt. Velg farger som aksent spesifikke biter av kunstverk, møbler, tepper, pynteputer, inventar, lys, spisebrikker og andre dekorasjoner.

3 Bestem om du vil ha en, to eller alle fire vegger for å ha striper. Ulike tilnærminger har ulike effekter, så valget er avhengig av utseendet du prøver å oppnå. Hvis du male striper på den ene veggen som fremhever et samlingspunkt, for eksempel et trofé sak eller entall kunstverk, vil det ha effekt av å gjøre rommet vises dypere enn det er. Hvis man male striper på to motstående vegger som kjører lengden av rommet, vil det gjøre rommet vises lengre eller høyere (avhengig av retningen av stripene). Hvis du male striper på alle fire veggene i rommet, kan det gjøre rommet vises større samlet.

4 Få rommet ditt klar for maling ved å beskytte dine møbler. Skyv alt til midten av rommet. Drapere hvite kluter over møbler lenge nok til å dekke ned til gulvet.

5 Bruk malerens tape langs omkretsen av gulvplanker og tak for å holde maling fra å komme der den ikke hører hjemme.

6 Paint hele rommet i basisfargen du har bestemt deg for. Gi malingen minst en hel dag til å tørke før du tar av båndet.

7 Bestem om du vil horisontale eller vertikale striper. For å gjøre et rom synes høyere, male vertikale striper. For å gjøre det virke lengre og bredere, male vannrette striper. Bruk en linjal for å måle dine striper og bruke en blyant skyggelagt på samme måte som din base farge for å markere kantene.

8 Bruk malerens tape til stripene fra ende til annen.

9 Påfør base fargen på innsiden av tapet området for å forsterke grunnfarge og holde stripete farge (når malt) fra blødning. La det tørke i minst en dag.

10 Maling i den fargen du har valgt for striper. La malingen tørke i minst en hel dag og fjern tapen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com