Hvordan fikse en Kenmore kjøleskap Diffuser

April 25

En Kenmore kjøleskap luft diffuser er en del av apparatets kjølesystemet. Hvis diffuser mislykkes, vil kjøleskapet ikke kult riktig. Hvis du finner ut at det er nødvendig å erstatte en dårlig diffuser, har du sannsynligvis kan gjøre utskifting arbeidet selv, uten å måtte ringe i en servicetekniker. Forstå hvordan en diffuser som fungerer og hva den gjør kan hjelpe deg å avgjøre om det er defekt.

Hvordan en diffuser Works

Luftstrøm mellom kjøle- og fryseseksjonen av en Kenmore kjøleskap styres av luftfordelingsinnretningen, som er satt inn i veggen mellom kamrene. Kjøleskapet er avkjølt av luft som mottas fra fryseren gjennom skjermen. Ventilen er koblet til kjøleskapet kontrollpanel og en termistor. En termistor, eller termisk motstand, svarer til temperatursvingninger med nøyaktige forandringer i dens elektriske motstand. Basert på termistoren forandringer, åpnes diffuser eller lukker et kammer, slik at luft kan strømme fra fryseren til kjøleskapet for å oppnå og opprettholde en bestemt temperatur.

Symptomer på Diffuser Failure

Før du bestemmer deg for å erstatte Kenmore kjøleskap er diffuser, bør du sørge for at det er feil. Et typisk problem som kan indikere diffuser svikt er mat spoiling i kjøleskapet før utløpsdatoen. Hvis kjøleskapet kontroller er satt riktig og fryseren er kjøling riktig, men kjøleskapet er ikke en defekt diffuser eller termistor er mulige årsaker. Mangel på luft bevegelse gjennom kjøleskapets ventiler er også et tegn på diffuser problemer.

Få en ny diffuser og Termistor

Du kan bestille en ny diffuser og termistor direkte fra Sears, eller kjøpe dem fra et apparat forhandler som selger Kenmore reservedeler. Noen ganger installasjonsveiledningen vil følge reservedeler. Hvis du ikke mottar instruksjoner, kontakt Sears eller en Kenmore forhandleren om hjelp å få dem. Instruksjonene er nyttig å bruke for veiledning, som de ofte inneholder et diagram.

Bytt Diffuser

Trekk kjøleskapet. Finn din kjøleskapet diffuser. På en side-by-side Kenmore kjøleskap, er det i øvre venstre hjørne av kjøleskapet. Gjennomgå veiledning for å bekrefte sin plassering i andre kjøleskap konfigurasjoner. Du får tilgang til defekte diffuser, må du fjerne to plastdekslene - ett for ledningen jage og en for diffusor - ved å løsne sine skruer og løfte dekslene. Skru også frysedelen ved siden av diffuser for å fjerne den. Trekk tilbake diffuser er låsetappene på fryseren side, og skyv diffuser ut fra kjøleskapet side etter frakobling sin lederforbindelse. Sett inn det nye diffuser fra kjøleskapet side, og fest låsetappene på fryseren siden for å feste den på plass. Koble den til ledningen kontakten. Sett i fryseren komponent og to plastdekslene ved å reversere fjerningen.

Bytt Termistor

Du må kanskje bytte termistoren når du bytter diffuser som begge komponentene fungerer sammen. Med kjøleskapet fortsatt unplugged, kobler termistor ledningen fra eksisterende termistor. Det er den sorte ledningen inneholdt av tråd jage dekselet, som du fjernet når du fjernet den opprinnelige diffuser. Koble ledningen fra sin hvite plast wire-kontakt, og sett ledningen i den nye termistor. Fjern den eksisterende termistor som er teipet bak diffuser dekke, og erstatte den med den nye.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com