Hvorfor Snø Drep Planter Hvis det er det samme som vann?

March 22

Hvorfor Snø Drep Planter Hvis det er det samme som vann?


Snø er ikke akkurat det samme som vann. Det gir ikke trengte vann til hardføre planter, men inneholder ikke så mye fuktighet per volum som vann. Det kalde fryser vannet i plantevevet, skade plantens celleveggene. Anbud ettårige og stauder kan dø når det er kaldere enn 40 grader Fahrenheit, selv uten snø.

Lyspærer

Blomsterløk som tulipaner, påskeliljer, iris og liljer ligge sovende underjordiske gjennom vinteren og rote skyter opp om våren. Disse blomstene blomstrer ofte under en varm strekning på senvinteren eller tidlig om våren. Snø dreper blomster og frost bladene, men pæren vil overleve og produsere blomstrer igjen året etter. Hvitløk som ble plantet i høst fordelene fra snødekke gjennom vinteren som snø isolerer bakken og gir nødvendig vann når det smelter om våren. Hvitløk kan tåle tidlig på våren snøen som faller etter at den har begynt å vokse i løpet av våren.

stauder

Stauder omfatter mange kulinariske og duftende urter og blomster. Lavendel, sitronmelisse, mynte, oregano, timian, rosmarin og estragon er stauder som må beskyttes over vinteren i kaldt klima. Mulch dem med halm eller pot dem og vokse dem innendørs gjennom vinteren. De vil overleve en lys vårsnø, men dekke dem hvis temperaturen synker under frysepunktet. Rabarbra begynner å vokse tidlig på våren når været er fortsatt kult og kan overleve en lett snø. Snø vil ikke drepe Columbine og andre blomster som vokser naturlig i kalde klimasoner, men det vil drepe planter som er innfødt til varme eller tropiske strøk.

Trær og busker

Kommersiell dyrkere miste hele frukt avlinger hvis det snør etter trærne har begynt blomstringen. Fersken og aprikos trær er utsatt for kulde. Apple og pæretrær er noe mer hardføre. Hvis snøen dreper blomster eller en hard fryse oppstår når frukten begynner å stille, vil trærne ikke produsere frukt som året selv om trærne vil overleve. Lilla og andre blomstrende busker kan også miste sine blomsterknopper til snø eller kulde om plantene vil fortsette å vokse.

ettårige

Grønnsaker som vokser godt i kjølig vær inkluderer salat, spinat, brokkoli, kål, rødbeter, neper og erter. Hvis du plante disse frøene i tidlig på våren, kan de frø eller unge plantene overlever en lett snø hvis temperaturen ikke faller under frysepunktet. Spring snør ikke alltid vare gjennom dagen og de lange dagene tillate solen å varme jorda. Snø og kulde vil drepe ømme årbøker inkludert tomater, bønner og mais. Snø eller frost dreper bladverket av poteter som har begynt å spire, men knollene vil sende nye skudd opp og fortsette å vokse.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com